Participatiecoach

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venray
Reacties
0
Bekeken
1176
Status
Gesloten
Referentie
IGB69175612

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

01-09-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-06-2016 om 10:00 uur

Opdrachtomschrijving
Binnen het team Maatschappelijke Ondersteuning ben je als Participatiecoach het aanspreekpunt voor de klant.
Je bent regisseur en houdt toezicht op het dienstverleningsproces, waarbij je maatwerk levert op het terrein van met name participatie.

Je geeft uitvoering aan de participatiewet. Je beoordeelt het recht op uitkering en geeft uitvoering aan het minimabeleid. Je bent vooral degene die klanten stimuleert tot meedoen, in de brede zin van het woord. Dit kan zijn als opstap richting een betaalde baan maar ook meedoen in de vorm van onbetaalde arbeid, zoals het doen van bijvoorbeeld vrijwilligerswerk. Voorgaande betekent dat je niet alleen in staat moet zijn klanten te stimuleren tot meedoen, maar ook dat je in staat moet zijn om binnen de gemeente een netwerk van maatschappelijke partners op te bouwen en te onderhouden.

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding, richting Sociale Studies (harde eis)

  • duidelijk aantoonbare werkervaring opgedaan op het vakgebied van de Participatiewet, als Participatiecoach, Klantmanager of Consulent Werk (harde eis)

  • aantoonbare werkervaring van minimaal 2 jaar in de afgelopen 3 jaar binnen een gemeentelijke organisatie (harde eis)

  • minimaal 2 jaar werkervaring als participatiecoach of klantmanager of consulent werk op het gebied van doelmatigheid én rechtmatigheid.

  • aantoonbaar een gevolgde cursus voor verdieping regelgeving rondom Participatiewet

  • aantoonbare recente (afgelopen jaar) werkervaring met de Centric-applicatie GWS4all/Suite

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten