ICT Servicedesk medewerker

Opdrachtgever
FMA B.V.
Geplaatst op
09-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Overijssel
Reacties
3
Bekeken
626
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Het is ons gelukt om iemand te selecteren en aan te bieden bij onze opdrachtgever. Ik wil hierbij dan ook de aanvraag sluiten.

Iedereen die wij niet telefonisch hebben gesproken, is dan ook niet geselecteerd.


Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Servicedesk medewerker. Onze klant is gevestigd in de regio Overijssel. Deze inzet is voor ongeveer 3 maanden.

Wat ga je doen

De servicedesk medewerker fungeert als single point of contact voor de gebruikersorganisatie. De primaire taak van de servicedesk medewerker ICT is de gebruikers van het bedrijf te ondersteunen bij het gebruik van de ICT-middelen en de informatievoorziening. Dat betekent dat de medewerker zich primair bezig houdt met de call-intake (o.a. afhandelen telefonische meldingen), het stellen van de juiste diagnoses en de gebruiker helpt bij het oplossen van de (1e lijns) incidenten/verstoringen. Daarnaast heeft de medewerker een belangrijke taak op het gebied van het verstrekken van informatie aan de gebruiker en het adviseren bij oplossingen.

Zo zal je bezig gaan houden met het aannemen, registreren en oplossen van 1e lijns incidenten, en indien nodig deze doorzetten naar 2e lijns. Het is belangrijk dat je accuraat bent in registeren van meldingen in Topdesk. Je dient klantgericht en resultaatgericht te zijn en te beschikken over een analytisch vermogen. Wij zoeken die de potentie heeft om door te groeien, waarbij ondersteuning van randapparatuur middels de telefoon tot de taken kan behoren.

Persoonlijke kenmerken

Wij zoeken iemand die assertief en proactief is, zijn / haar mannetje staat, zelfverzekerd is, flair heeft en zelfs een tikkeltje brutaal is!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  09-06-2016 19:37
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-06-2016 20:50
  Plaats
  Stolwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-06-2016 09:51
  Plaats
  Wierden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten