Consulent WMO

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Kerkrade
Reacties
0
Bekeken
297
Status
Gesloten
Referentie
IGB69255645

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

27-06-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-06-2016 om 09:00 uur

Functie-inhoud
Je zorgt voor de behandeling en afhandeling van WMO-meldingen en aanvragen.
Je voert (eventueel samen met een collega van de partners) keukentafelgesprekken met de cliënt om zijn persoonlijke situatie in beeld te krijgen. Een belangrijk doel in deze gesprekken is het in de eigen kracht zetten van de cliënt en zijn directe omgeving.

Je geeft informatie en advies aan burgers op het terrein van de knelpunten die zij ervaren in het dagelijks leven.
Op basis van het gesprek met de cliënt beoordeel je op integrale wijze de hulpvraag en zoek je samen met de klant en zijn netwerk naar compensatiemogelijkheden. Zo nodig schakel je hier voor een collega uit Samen Leven in. Je werkt samen met de medewerkers van de partners om te komen tot het juiste besluit over de in te zetten voorziening.
Je bent (indien het hiertoe komt) verantwoordelijk voor het indiceren van maatwerkvoorzieningen in het kader van de WMO.
Je beheert je eigen werkvoorraad, plant zelf je agenda, schrijft gespreksverslagen en verzorgt zowel interne als externe correspondentie.

Je maakt programma’s van eisen voor voorzieningen op het gebied van vervoer, rolstoelen en woningaanpassingen.
Je vraagt advies aan derden (bijvoorbeeld medisch of bouwkundig) om tot een goed gemotiveerd besluit te kunnen komen.
Je beoordeelt ondersteunings-/adviesplannen van de partners op het gebied van huishoudelijke hulp en begeleiding en besluit en beschikt op basis van hun adviezen.

Als professional maak je deel uit van een sociaal netwerk. Indien nodig en wenselijk  verwijs je de cliënt door naar collega’s intern of bij de partners. Je voelt je medeverantwoordelijk voor het werk van het hele team WMO en de collega’s van Samen Leven.

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding (harde eis)

  • aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring met gespreksvoering binnen de WMO (harde eis)

  • aantoonbaar kennis van de WMO 2015, middels het volgen van een cursus

  • aantoonbare ervaring met het gemeentelijk WMO systeem Civision

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten