Sr. Communicatieadviseur Grond en Ontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
891
Status
Gesloten
Referentie
IGB69260798

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-06-2016 om 09:00 uur

Profiel organisatie
Het Communicatiebureau van de klant is onderdeel van het Cluster Bedrijfsvoering. Alle communicatiemedewerkers van de organisatie vallen onder het Communicatiebureau, op een aantal uitzonderingen na. Het Communicatiebureau van de klant is verantwoordelijk voor de inzet van communicatieprofessionals voor alle onderdelen van de organisatie, verzorgt beheer en ontwikkeling van de (centraal georganiseerde) gemeentelijke communicatiemiddelen en is verantwoordelijk voor
professionalisering van de vakdiscipline in de organisatie.

 

Profiel opdracht
De Senior Communicatieadviseur zal door het Communicatiebureau ingezet worden bij het onderdeel Grond en Ontwikkeling van de organisatie voor 36 uur per week. Sommige werkgebieden zoals Amstel III en Science Park verkleuren volgens de koers 2025 van kantoren- en bedrijventerrein naar een gemengd woon-werkgebied door transformatie, sloop, nieuwbouw en tijdelijke studentenhuisvesting.

De communicatie dient

 • ter ondersteuning van de projectcommunicatie (openbare ruimte en woningbouw, tenders, investeringsbesluiten en projecten);

 • om de gebieden verder op de kaart te zetten;

 • ter bevordering van het draagvlak voor de functiemenging in de gebieden.

De overige werkgebieden (zoals BPAO, Sloterdijk II, Sloterdijk III, Sloterdijk IV, en Business Park Zuid) zijn en blijven werkgebieden.

Hier ondersteunt Communicatie bij:

 • de uitgifte van kavels;

 • het profileren van de werkgebieden;

 • het toekomstbestendig maken van de werkgebieden.

 

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of het succesvol afronden van een relevante hbo/wo opleiding (harde eis)

 • in de afgelopen VIJF jaar minimaal DRIE jaar ervaring opgedaan bij de lagere- en/of hogere overheid als Communicatieadviseur (harde eis)

 • in de afgelopen VIJF jaar minimaal DRIE jaar ervaring opgedaan binnen het 'fysieke domein' van overheidscommunicatie (harde eis)

 • in de afgelopen TWEE jaar ervaring opgedaan met omgevingscommunicatie in complexe projecten in de openbare ruimte (harde eis)

 • in de afgelopen VIJF jaar minimaal TWEE Jaar ervaring opgedaan in een G4 gemeente in soortgelijke functie

 • aantoonbare ervaring als gesprekspartner van management en/of directie

 • in de afgelopen VIJF jaar minimaal TWEE jaar ervaring opgedaan met gebiedsmarketing

 • in staat een complex dossier communicatief vorm te geven, en daarbij de behoeften vanuit de samenleving in het oog te houden

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  09-06-2016 12:42
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten