Contractmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
0
Bekeken
569
Status
Gesloten
Referentie
IGB69273582

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

16-06-2016 om 17:00 uur

Opdracht Omschrijving
De contractmanager wordt ingezet voor een dijkversterkingsproject. Dit dijkversterkingsproject is gelegen in een dichtbebouwde omgeving met veel betrokken stakeholders. Het betreft een complex project t.a.v. techniek en omgevingsmanagement dat op basis van de UAV-gc met een E&C contract wordt aanbesteed.

De aanbesteding is inmiddels gestart en gunning van het contract is gepland in Q3 2016. Oplevering is gepland in Q1 2020. De contractmanager in het IPM team heeft de volgende taken c.q. verantwoordelijkheden:

 • Het op basis van Systeemgerichte Contractbeheersing begeleiden van de realisatie van het dijkversterkingscontract Den Oever;

 • Het leiding geven aan het (deels nog op te zetten) contractteam;

 • Namens de Opdrachtgever de gevolmachtigde richting Opdrachtnemer.

 • Kennisdrager binnen en buiten de organisatie op het gebied van contractmanagement. Deelnemen aan kennispool contractmanagement (intern HHNK) en contractmanagersoverleg (extern o.l.v. HWBP);

 • Sparringpartner voor de projectmanager en overige IPM teamleden inzake tactische en strategisch keuzes.

 • Bewaken van risico`s, voortgang en financiën.

Gezocht wordt naar een Contractmanager die op basis van kennis en ervaring de samenwerking zowel extern met de te selecteren opdrachtnemer als intern in het IPM team zodanig weet vorm te geven dat het projectresultaat met zo weinig mogelijk "gedoe" wordt gehaald. Belangrijkste kenmerk is dat de kandidaat in geval van verschil van inzicht stuurt op het vinden van oplossingen met respect voor de belangen van betrokken partijen. Als contractmanager dien je zowel direct als indirect een onafhankelijke positie te hebben ten opzichte van opdrachtnemers van de opdrachtgever.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde, erkende HBO opleiding in een technische richting;

 • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als contractmanager met werkzaamheden zoals deze in dit profiel genoemd zijn.

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als verantwoordelijk contractmanager in een IPM team voor een of meer GWW projecten in de realisatie fase;

 • Ervaring met Systeemgerichte Contractbeheersing in de rol van contractmanager, toetscoördinator of leadauditor, gedurende minimaal 1 aangesloten jaar in de afgelopen 5 jaar voor een GWW contract in de realisatiefase.

 • Ervaring als contractmanager van dijkversterkingsprojecten met een contractwaarde groter dan 10 miljoen.

 • Ervaring met systeem gerichte contractbeheersing (SCB) in UAV-GC contracten op een complex project. Hieronder wordt verstaan een project in een planomgeving met veel verschillende stakeholders met vaak tegenstrijdige belangen.

 • Aantoonbare ervaring met het afwegen van omgevings- technische en contractuele belangen bij realisatie projecten. 

 • Ervaring met HWBP en/of Ruimte voor de Rivier projecten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten