Procesbegeleider WOZ vakbijeenkomsten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
1048
Status
Gesloten
Referentie
IGB69275873

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

28-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

5

Sluitingsdatum

20-06-2016 om 10:00 uur

Profiel Opdracht

In de praktijk is gebleken dat medewerkers niet op uniforme wijze werken. Het programma heeft in het kader van Basis op Orde nieuwe werkinstructies ontwikkeld die door de medewerkers toegepast moeten worden. Medewerkers (ca 65) hebben allemaal een training gehad in de nieuwe werkinstructies. Een punt van aandacht blijft de daadwerkelijk correcte toepassing in de praktijk (verankering / internalisatie). Hieraan moeten de vakbijeenkomsten bijdragen. Basis daarvoor is concrete casuïstiek van medewerkers. Onder leiding van een ook inhoudelijk deskundige moderator wordt gezamenlijk een oplossing voor de casus gevonden. De bedoeling is dat medewerkers via de vakbijeenkomsten alert blijven op specifieke waarderings problemen en daarover met elkaar in discussie gaan. Dit moet weer leiden tot een cultuur van elkaar raadplegen en elkaar aanspreken, ook buiten de vakbijeenkomsten om. De medewerkers worden per functieniveau verdeeld over 4 groepen. In eerste instantie denken wij aan 4 bijeenkomsten per groep. Eventueel kan dit voor één of enkele groepen worden uitgebreid. Het gaat om werkvoorbereiders, taxateurs, administratief medewerkers en marktanalisten. Daarnaast vragen we de begeleider om een format te ontwikkelen zodat de medewerkers na een aantal keren onder begeleiding, zélf een bijeenkomst kunnen organiseren en leiden.

De procesbegeleider moet deskundig zijn op het gebied van de WOZ en ruime ervaring hebben met het coachen van mensen en het geven van trainingen/opleidingen op het gebied van de WOZ. De begeleider moet mede aan de hand van de Amsterdamse werkinstructies het probleem kunnen verhelderen (ruime WOZ-kennis) en moet het groepsproces om tot een oplossing te komen, kunnen stimuleren (ervaring met doceren en coachen (procesbegeleiding). We verwachten van de procesbegeleider ook dat hij uit de sessies een aantal leerpunten voor de organisatie weet te destilleren. De begeleider moet in staat zijn om de theorie te vertalen naar de praktijk en heeft dus ervaring met praktijkgerichte casussen. Dit vertaalt zich naar een docent/begeleider die naast docent ook nog werkzaam is in de praktijk

Functie-eisen

 • aantoonbaar academisch werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een behaald WO diploma (harde eis)

 • een erkende en afgeronde opleiding als WOZ taxateur (woning en niet-woning) (harde eis)

 • praktijkervaring over de volle breedte van het WOZ-proces ( beoordelen primaire, secundaire objectkenmerken, waarderen, etc.) (harde eis)

 • minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden en coachen van groepen en het geven van trainingen/opleidingen (harde eis)

 • minimaal 3 jaar ervaring in/met WOZ processen (harde eis)

 • aantoonbare kennis van actuele ontwikkelingen op het gebied van de WOZ.

 • ervaring met actuele onderwerpen op het gebied van WOZ binnen een gemeente.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-06-2016 13:15
  Plaats
  Mijdecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten