Arbeidsdeskundige

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
288
Status
Gesloten
Referentie
IGB69304058

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

01-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

30

Sluitingsdatum

13-06-2016 om 16:00 uur

Doel van de functie

De participatie (herstel) en effectieve werkinpassing (re-integratie) bevorderen door het uitvoeren van een multi-causale
probleemanalyse om een oordeel te vormen over de relatie tussen mens, werk en inkomen zodat uitkeringen rechtmatig verstrekt kunnen worden, schade beperkt en geschillen worden opgelost.

De AD werkt in alle gevallen in een spanningsveld met verschillende belangen tussen diverse partijen zoals werkgever, werknemer, fondsen en ketenpartijen. Het handelen of nalaten heeft een hoog afbreukrisico voor voornoemde partijen. In de professionele context van de AD-functie bepaalt de AD zelf welke informatie en welke bronnen hij nodig heeft om te komen tot een professionele afweging en probleemanalyse. Hiertoe behoort ook het al dan niet oproepen van werknemers en het verrichten van bedrijfsbezoeken, en/of inschakeling van andere specialisten.

De klant krijgt een concreet advies gericht op de route naar werk, waarbij zoveel mogelijk wordt aangesloten bij de motivatie, eigen regie en verantwoordelijkheid van de klant. De arbeidsdeskundige maakt, aanvullend op het vastgestelde werkvermogen, een analyse van de positie van de klant ten opzichte van de arbeidsmarkt en past waar nodig interventies toe die de afstand verkleinen of opheffen. Voor een optimale arbeidsinpassing kan de arbeidsdeskundige de klant en werkgever adviseren over, aanpassing van taken, functie of werkplek, specifieke begeleiding van de klant, voorzieningen en financiële tegemoetkomingen bij een lagere dan normale arbeidsprestatie. Bij de begeleiding van de klant werken we zoveel mogelijk samen met de mensen rondom de klant die mede ondersteunen bij de route naar werk en daadwerkelijke arbeidsinpassing. Dit vraagt inzicht en inlevingsvermogen in de leefwereld van de klant en werkgever en oog voor diverse belangen. Wanneer een klant niet meewerkt aan zijn re-integratie dan wijst de arbeidsdeskundige de klant op de consequenties hiervan. De arbeidsdeskundige binnen het WERKbedrijf valt hiërarchisch onder
de manager Werkzoekendendienstverlening.

Functie-eisen

  • Heeft een (relevante en afgeronde) HBO opleiding.

  • Heeft een erkende afgeronde AD opleiding (post HBO opleiding).

  • Heeft de interne UWV AD opleiding afgerond.

  • Is gecertificeerd arbeidsdeskundige volgens Hobéon-SKO en geregistreerd SRA.

  • Onderhoudt de eigen vakkennis en ervaring op het gebied van arbeid, participatie en reintegratie.

  • Heeft kennis van relevante wet- en regelgeving en protocollen.

  • Kent en gebruikt de voor zijn vakgebied relevante procedures, processen en systemen.

  • Kent en begrijpt de meest voorkomende consequenties van ziektebeelden op het menselijk functioneren in zijn context (kunnen toepassen van relevante modellen zoals International Classification of Function, Disability and Health – ICF, Trimbos of Wanberg).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten