Medewerker Invordering en Kwijtschelding

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
0
Bekeken
396
Status
Gesloten
Referentie
IGB69323647

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

17-10-2016

Optie op verlenging

Ja 

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

13-06-2016 om 18:00 uur

Je draagt  zorg voor invordering en dwanginvordering van gemeentelijke belastingen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van betalingen en automatische incasso’s, het selecteren van aanmaningen en dwangbevelen, het opstellen en bewaken van betalingsregelingen, het afhandelen van eenvoudige bezwaarschriften en het indienen van vorderingen bij faillissementen en schuldsaneringen.
·    Je onderhoud contacten met burgers
·    Je beoordeelt en handelt het kwijtscheldingsaanvraag af
·    Alle ontvangen informatie verwerk je in de financiële administratie
·    Je onderhoud contact met collega’s en andere instanties over de kwijtschelding

 

Je bent klantgericht en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je werkt nauwkeurig en je kunt je werk goed plannen en organiseren. Verder ben je discreet, dienstverlenend, stressbezig en collegiaal.

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding (harde eis).

  • minimaal 1 jaar werkervaring als medewerker invordering en kwijtschelding of in een soortgelijke functie (harde eis).

  • heeft ervaring met het verwerken van betalingen en automatische incasso’s, het selecteren van aanmaningen en dwangbevelen, het opstellen en bewaken van betalingsregelingen, het afhandelen van eenvoudige bezwaarschriften en het indienen van vorderingen bij faillissementen en schuldsaneringen (harde eis).

  • heeft kennis van het systeem GOUW (harde eis).

  • heeft recente kennis van invordering en kwijtschelding. Recent betekent in dit geval in 2015 of 2016.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten