Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
IBCL Recruitment
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
4713
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze partners zijn we op zoek naar een Applicatiebeheerder

Duur 3 maanden
Locatie Den Haag
Tarief 52.50-57.50 euro per uur ex btw
Uren per week 40
Start asap

Het verzoek om voor woensdag 15 juni 2016 voor 15.00 uur te reageren inclusief motivatie en CV. Kandidaten (alleen Freelancers kunnen reageren) die niet voldoen aan de gevraagde eisen, het verzoek om dan ook niet te reageren. Alleen reacties via freelance worden in behandeling genomen.
Aangeboden kandidaat levert een motivatie aan waarin beschreven is waarom hij/zij denkt in aanmerking te komen voor deze functie uitgaande van het gewenste profiel. Mogelijk zal er een pre intake plaatsvinden voordat de kandidaat wordt aangeboden.

Bij voldoende kandidaten kan de aanvraag eerder worden gesloten.

IBCL Recruitment.

Functieomschrijving

Als Applicatiebeheerder werk je voor de Unit ICT Operations en ben je primair verantwoordelijk voor alle activiteiten die gericht zijn op het beheer en onderhoud van bedrijfskritische applicaties van het CAK. Belangrijkste verantwoordelijkheid is dat de systemen operationeel zijn en blijven en voldoen aan gestelde eisen voor wat betreft beschikbaarheid, performance en capaciteit. In deze functie bied je directe ondersteuning aan de gebruikers van de systemen en zorg je voor tijdige en juiste afhandeling van calls (incidentmanagement).
Daarnaast bewaak je de kwaliteit van het applicatiebeheer, verzorg je de documentatie, adviseer je over technische oplossingen en acteer je proactief op interne- en externe ontwikkelingen op gebied van applicatiebeheer. Je vindt het belangrijk de gestelde team en individuele doelen te bereiken. Participeert namens het team Applicatiebeheer in projecten;
Je beheert de diverse (maatwerk) applicaties die gebruikt worden binnen het CAK en houdt proactief toezicht op bestaande omgevingen. Je stelt acceptatiecriteria en productrisico’s op en bewaakt deze bij implementatie, implementeert en adviseert bij software-updates, vernieuwingen en/of migraties en beheert (technische) documentatie, parameters, configuratie-items en logging informatie van de applicaties.
In de communicatie adviseer je informatieanalisten, technisch beheerders en applicatieontwikkelaars. Je deinst niet achterover verbetervoorstellen te doen waar nodig en je wordt enthousiast van het beantwoorden van vragen van applicatiegebruikers en systeemeigenaren op het gebied van capaciteit en beschikbaarheid. Je bent analytisch ingesteld en je haalt energie uit het identificeren van (potentiële) problemen en handelt deze zoveel mogelijk zelfstandig af in overleg met je coördinator of de manager team Applicatie Services.
Je bent iemand die zelfstandig werkt, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en makkelijk communiceert met collega’s.

Het profiel

Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur een ICT gerelateerde opleiding;
Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met applicatiebeheer en IT processen (ITIL, ASL, BiSL);
Je beschikt over ervaring met PL/SQL en database kennis is een pre;
Je hebt bij voorkeur ervaring met testen;
Je ben dienstverlenend en klantgericht ingesteld;
Je bent communicatief vaardig, kan goed samenwerken en je hebt een flexibele werkhouding;
Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten