Adviseur Contracten cluster Natte Centrales

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Hertogenbosch
Reacties
0
Bekeken
588
Status
Gesloten
Referentie
IGB69419324

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-6-2016

Einddatum

31-05-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

23-06-2016 om 17:00 uur

Als adviseur inkoop en contracten ben jij verantwoordelijk voor uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering bij het inkoop- en contractmanagementproces/ contracteringsproces op het eigen gebied. Je bent onderdeel van het cluster natte centrales, hierbinnen heb jij een belangrijke rol bij de totstandkoming van contracten. Je onderhandelt met (markt)partijen waarin je hen adviseert over de vorm en inhoud van de af te sluiten contracten. Je analyseert contracten die af gesloten gaan worden en je beoordeelt deze op potentiële juridische en commerciële risico’s. In dit kader adviseer je over de maatregelen om deze risico’s te beperken en te beheersen. Je realiseert het afsluiten van de meer uitgebreide inkoopcontracten, dit doe je binnen raam- of afroepcontracten of op basis van procedure (meervoudig) onderhands onder de EA-grens. Jij weet (na analyse van het technische vraagstuk bv. Opstellen inkoopplan of toetsplan) raadt met minder gangbare en nieuwe zaken en problemen en komt hiervoor met passende alternatieven, ontwerpen en adviezen.

Je werkt nauw samen met jouw projectteam en de opdrachtgever. Je fungeert als vraagbaak voor contractzaken. Je onderhoudt actief contacten met stakeholders. Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces/planningsmanagement en communiceer je hierover.

Je levert een bijdrage aan het verbeteren van jouw vakgebied. Dit doe je door jouw kennis up to date te houden en deze kennis in te zetten om de inkoop- en contracteringsprocessen binnen Rijkswaterstaat te verbeteren. Je signaleert, analyseert ontwikkelingen die de uitvoering van het inkoop- en contractproces kunnen beïnvloeden en je adviseert hierover. Tot slot is het borgen van kwaliteit van kennis een belangrijk aspect in jouw werk.

Functie-eisen

 • Je hebt kennis en ervaring met het inkopen op basis van producten (uitbestedingen)

  • Relevante ervaring als contractmanager

  -minimaal 1-3 jaar is minimale ervaring, of medior of senior -als adviseur contracten

  • binnen “ Nat” in uitvoerende, ondersteunende en adviserende werkzaamheden op inkoop- of contractgebied.

  -ervaring binnen publieke domein is een pre maar niet per se noodzakelijk

  • Affiniteit en enige kennis en of ervaring binnen "Nat"

  Toelichting: Nat betekent onderhoud van bediencentrales (Maasbracht )met daarbij de sluiscomplexen en bruggen van de Maas. In Tilburg de bediencentrale voor diversen objecten. Objecten in Noord Brabant de vaarwegen van Noord Brabant en Limburg: sluizen en de st servaasbrug in Maastricht Ervaring in het natte areaal is een pre zodat inwerkperiode kan worden bekort.

  • Opleiding op minimaal Hbo-niveau: (voorkeursopleidingsrichting Opleiding in elektrotechniek of werktuigbouw heeft de voorkeur. Waterbouw kan ook.)

  • Diploma, certificaten behaald op het gebied van inkoop en contracten: bijvoorbeeld Nevi 1 niveau Professional en of Nevi 2 niveau expert publieke sector of gelijkwaardige opleiding op het gebied van contractmanagement.

  • Ervaring met onderhandelen met (markt)partijen, ervaring met advisering over de vorm en inhoud van de af te sluiten contracten.

  • Ervaring met het analyseren van (afgesloten) contracten.

  • Ervaring met het beoordelen op potentiële juridische en commerciële risico’s.

  • In dit kader ervaring met het adviseren over de maatregelen om deze risico’s te beperken en te beheersen Ervaring met het afsluiten van de meer uitgebreide inkoopcontracten en of binnen raam- of afroepcontracten of op basis van procedure (meervoudig) onderhands onder de EA-grens

  • Je hebt algemene kennis van de werkwijze "Aanleg en onderhoud" in relatie tot het eigen werk en specifiek voor wat betreft contractmanagement

  • Je hebt kennis van de van toepassing zijnde informatiesystemen. Bijvoorbeeld UR-SCB en Riskscope en SAP (inkoopdossier)

  • Kennis op het gebied van Planningsmanagement door opleiding en ervaring: - i.r.t. inkoopprocessen ; - door aantoonbare ervaring in inkoop en verplichte aanbestedingstrajecten

  • Je hebt een opleiding gericht op het IPM model en (IPM) rol specifieke opleiding

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten