Projectcontroller

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
1
Bekeken
721
Status
Gesloten
Referentie
20119076

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119076 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Deventer zijn wij op zoek naar een Projectcontroller.

Opdracht omschrijving

De gemeente Deventer werkt vanuit opgaves, zes in totaal. Binnen de opgave “De Gemeente Regelt” ontwikkelen wij projecten en voeren deze uit in het brede ruimtelijke fysieke spectrum. Het gaat hierbij om grondexploitaties, vernieuwen van en uitvoeren van grootschalig onderhoud aan infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling- en milieuprojecten.
Financiële beheersing van deze projecten vraagt om een stevige projectcontroller die als financieel sparringpartner en financieel geweten fungeert voor projectmanagers / projectleiders en ambtelijk opdrachtgever(s).

Jouw Profiel

Je hebt gedegen, via CV aantoonbare kennis van budgetbeheersing, BBV en andere financiële wet- en regelgeving en richtlijnen. Je weet financiële projectbeheersing toepasbaar te maken binnen de P&C regelgeving van de gemeente. Je kunt projectverantwoordelijken adviseren over bijsturing en hen ondersteunen bij het realiseren van een effectieve projectadministratie, subsidiebeheer en risicobeheersing.
Je bent in staat je onafhankelijk op te stellen en als figuurlijke “luis in de pels” binnen het project te fungeren en bent in staat flexibel te schakelen binnen een bestuurlijk ambtelijke organisatie.
Je analyse- en rapportagevaardigheden zijn uitstekend en je hebt aantoonbare ervaring met risicomanagement.
Je bent overtuigend, doortastend, communicatief sterk maar bovenal een teamplayer. Daarnaast vragen wij dat je omgevingsbewust bent en flexibel in het bereiken van doelen. Tot slot ben je uitstekend in het plannen en organiseren van je werk
Om deze functie op het gewenste niveau uit te kunnen oefenen beschik je over een bedrijfskundige- of bedrijfseconomische achtergrond (HBO+/WO niveau) en heb je aantoonbare werkervaring op het gebied van projectbeheersing en risicomanagement in het ruimtelijk fysieke domein.

Functie Eisen

 • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar als Projectcontroller bij ruimtelijk fysieke projecten. (grondexploitaties, vernieuwen van en uitvoeren van grootschalig onderhoud aan infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling- en milieuprojecten).

 • Minimaal een afgeronde HBO Opleiding

Functie wensen

 • Werkervaring met de taakvelden van projectcontrol met ruimtelijke fysieke projecten: - Risicomanagement - Subsidiebeheer - Financiële Projectbeheersing (budgetbeheer)

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding Bedrijfskunde en/of Bedrijfseconomie en/of Accountancy

 • Minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 3 jaar op het gebied van BBV-regelgeving

Inzet

Het betreft een opdracht voor 18 - 24 uur per week. Werkdagen in overleg vast te stellen.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Deventer

Startdatum

01-07-2016

Duur

30-6-2017

Optie op verlenging

2 x 12 maanden

Inzet

18-24 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

16-06-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

dinsdag 28 juni 2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-06-2016 11:41
  Plaats
  haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten