Specialist Fraude Claimbehandeling

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
40
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
500
Status
Gesloten
Referentie
92160144

Omschrijving

Specialist Fraude Claimbehandeling-Leiden
 
De functie
Het coördineren en beheren van fraudeonderzoeksopdrachten en het beheersen van de schadelast, ontstaan door fraude. • Voert zelfstandig toedrachtonderzoeken met betrekking tot fraude (Farmacie) uit of laat ze uitvoeren, zowel op technisch als op tactisch gebied.

  • Beoordeelt en adviseert betreffende onderzoeksactiviteiten.

  • Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de toegewezen opdracht.

 
Het profiel
HBO aangevuld met relevante vakopleiding(en) zoals de Leergang Coördinator Fraudebeheersing en de opleiding Fraudebeheersing van ZN. Kennis van de ZVW. Minimaal 3 jaar recente werkervaring bij zorgverzekeraar op het gebied van controle, declaratiebehandeling en/of fraude binnen Farmacie.

Competenties

Omgevingsbewustzijn;
Analytisch sterk;
zelfstandigheid;
communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk;
oplossingsgericht;
flexibel;
proactief;
creatief en gericht op samenwerking (ook buiten de afdeling).

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met toepassing van wet- en regelgeving en jurisprudentie. Functionaris handelt met grote zelfstandigheid en werkzaamheden kennen een groot afbreukrisico op zowel financieel als reputatie vlak.
Binnen Zilverenkruis stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Team Speciale Zaken maakt deel uit van de afdeling R&C en ressorteert onder de directeur F&R van divisie Zilverenkruis. Het team heeft 32 medewerkers, verspreid over de locaties Zwolle en Leiden. Fraudebeheersing is cruciaal in het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid van Zilveren Kruis om de zorg betaalbaar te houden. Dit staat scherp onder toezicht van relaties en toezichthouders.
 
Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur per week binnen de Zilveren Kruis, locatie Leiden. De startdatum is zo spoedig mogelijk tot 31 december 2016.
Het uurtarief ligt tussen € 40 en € 43, inclusief reiskosten, excl. BTW, afhankelijk van cv, kennis en vaardigheden. Wij nodigen met klem kandidaten uit die voor de duur van de opdracht bij ons op de payroll willen. Graag vernemen we dan je salarisindicatie op basis van 36 uur.

Uw reactie, bestaande uit

  • recent cv, toegespitst op de functie;

  • persoonlijke motivatie;

  • uurtarief

ontvangen wij graag uiterlijk 13 juni 2016 10.00 uur

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten