Adviseur Projectarchitectuur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
111
Status
Gesloten
Referentie
IGB69433802

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 161 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

01-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-06-2016 om 09:00 uur

Profiel Afdeling
De Adviseur Projectarchitectuur is toegevoegd aan de afdeling projecten die bestaat uit projectleiders, -managers, programmamanagers, test coördinatoren, architecten en project management officers. Het team rapporteert aan de manager van de afdeling.

Profiel Opdracht
De Adviseur Projectarchitectuur ontwerpt op basis van architectuurprincipes, in aansluiting op de informatiearchitectuur en de informatie- en automatiseringsplannen, de structuur van de technische infrastructuur, zodat een optimale samenhang tussen en samenwerking van de verschillende componenten is gewaarborgd. Hij/zij is in staat om op basis van hands-on ervaring met verschillende infrastructuur componenten complexe ontwerpen te maken. De adviseur geeft advies inzake de architectuur binnen RvE ICT. Hij/zij beschikt over een goed ontwikkeld analytisch en abstract denkvermogen en weet dit om te zetten naar concrete verbetervoorstellen. De nadruk ligt in deze functie op het vertalen van de business wensen naar concrete infrastructurele oplossingen. Hij/zij ziet tevens business mogelijkheden aan de hand van nieuwe infrastructurele
ontwikkelingen. Het domein omvat de gehele technische infrastructuur, van werkplek, applicatie, storage en (virtuele) servers tot het datacenter en netwerk.

 

Functie-eisen

 • minimaal over aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau met een (bedrijfs) informatietechnologie of andere relevante studieachtergrond (harde eis)

  • beschikt over minimaal 7 jaar werkervaring als (infrastructureel) architect en is expert op het gebied van infrastructurele technologie (harde eis)

  • beschikt over aantoonbare hands-on ervaring met en kennis van de mogelijkheden van de informatietechnologie en architectuurprincipes (harde eis)

  • beschikt over ervaring met technisch gerichte analysemethoden en –technieken (harde eis)

  • beschikt over minimaal 1 ervaring met het opstellen van kostenmodellen (harde eis)

  • beschikt over ervaring met de technisch inhoudelijke ontwikkeling van infrastructurele diensten (o.a. netwerken, datacenters, servers, virtualisatie, databases, middleware, werkplekken, SAAS, PAAS, IAAS) (harde eis)

  • beschikt over ervaring met processen van projectmanagement van implementatieprojecten (harde eis) 

  • beschikt over aantoonbare kwaliteiten in het gezamenlijk met de business vaststellen van requirements (harde eis)

  • beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van architectuurmethoden- en ontwerpmethodieken zoals TOGAF, DYA en Archimate en het opstellen van PSA’s / technische architectuur (harde eis)

  • De kandidaat beschikt over aantoonbare werkervaring binnen een G4 gemeente

  • De kandidaat beschikt over kennis van: - Projectmanagementmethodiek (o.a. Prince2, Agile, Scrum, IPMA)

   • Beheermethodiek (o.a. ITIL,BISL, ASL)

   • Software die bij gemeentes wordt toegepast (o.a. Key2burgerzaken, Key2belastingen, Decos, Socrates, Focus)

   • Gemeentelijke koppelingen (o.a. DIGID, e-herkenning, Gemnet)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten