Business Intelligence Coördinator

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
608
Status
Gesloten
Referentie
IGB69438471

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

05-09-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-06-2016 om 17:00 uur

Doelstelling van de functie business intelligence coordinator is ervoor te zorgen dat de aanvragen voor informatieverzoeken (quick services) en informatieproducten snel en adequataat worden geanalyseerd en afgehandeld. Daartoe stemt de business intelligence coordinator af met de teamchef BICC-BV, de IV-experts van de Dienst Informatiemanagement, de specialisten van het project Basisvoorziening Informatie (datawarehouse) en bijvoorbeeld HR Beheer. De business intelligence coordinator stuurt het team aan en ondersteunt het team voor inhoudelijke en organisatorische aspecten.

De business intelligence coordinator verzorgt de verbinding in de gehele informatieketen en is daarin trekker, intermediair en netwerker.

De business intelligence coordinator geeft samen met de teamchef BICC-BV vorm aan de verdere ontwikkeling van het BICC-BV en is doorlopend bezig het BICC-BV te positioneren en te verbeteren.

Vakmatige taken

 • Inhoudelijke aansturing van de informatie analisten en Cognos ontwikkelaars voor het realiseren van informatieproducten en afhandelen van informatieverzoeken.

  • Analyse van binnengekomen wijzigingsverzoeken (voor informatieproducten) en afstemming met relevante partijen binnen de politie, zoals de dienst Informatiemanagement, het project Basis Voorziening Informatie - BV (inrichting van het datawarehouse) en bijvoorbeeld het team HR Beheer.

  • Analyse van binnengekomen informatieverzoeken, uitvoeren vooronderzoek en bronanalyse.

  • (Mede) adviseren over de inrichting van het datawarehouse en het beheer van de frameworks voor bedrijfsvoering.

  • Bijhouden van de werkplanning van het team en de overall-planning voor de Expertgroep en Stuurgroep managementinformatie bedrijfsvoering ten behoeve van toetsing en prioritering.

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding richting bedrijfskundige- of technische informatica, informatiemanagement of business intelligence of gelijkwaardig (harde eis).

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante kennis van en werkervaring met BI en datawarehouse concepten en/of Big Data en Analytics omgevingen opgedaan in de afgelopen 8 jaar (harde eis).

  • In de afgelopen 5 jaar tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring met het leiden en begeleiden van Business Intelligence en/of DWH projecten in een rol als projectleider, consultant of gelijkwaardig (harde eis).

  • Aantoonbare ervaring met het aansturen van een multidisciplinair zelfsturend (scrum) team van ICT professionals.

  • Aantoonbare brede kennis van en ervaring met BI en DWH trajecten waarbij inrichting en ontwikkeling een grote rol heeft gespeeld. Deze ervaring opgedaan binnen een organisatie van tenminste 5000 medewerkers.

  • Aantoonbaar relevante ervaring met Cognos reporting en frameworks in de afgelopen 5 jaar.

  • Relevante Cognos training zoals bv Report Studio, Framework Manager, Dynamic Cubes.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  14-06-2016 11:13
  Plaats
  Bussum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-06-2016 13:08
  Plaats
  Ittervoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten