ICT Infrastructuur Architect

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
417
Status
Gesloten
Referentie
IGB69449544

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

02-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-06-2016 om 17:00 uur

Over de organisatie
De afdeling ICT & Innovatie is verantwoordelijk voor de instandhouding en ontwikkeling van ICT. De afdeling heeft zowel de Enterprise ICT en Kantoorautomatisering, als de brede Informatiebeveiligingstaken in portefeuille.

De afdeling ICT & Innovatie kent drie onderafdelingen. Exploitatie van de ICT-systemen is de verantwoordelijkheid van de onderafdeling ICT Operations. De onderafdeling ICT Vernieuwing realiseert de innovaties en veranderingen in het ICT-landschap. De onderafdeling Informatiemanagement is verantwoordelijk voor de ICT-architectuur en de ontwikkeling van ICT-strategie en roadmaps. Alle ICT-activiteiten vinden plaats onder architectuur en volgen de doelstellingen van diverse informatieplannen. Binnen de afdeling Informatiemanagement kom je te werken als interim Infrastructuur Architect.

Functieomschrijving
De afdeling ICT & Innovatie beoogt een volwaardig partner te zijn van de business. De afdeling Informatiemanagement met vijf informatie managers en vijf architecten geeft hier mede invulling aan. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige interim Infrastructuur Architect. We hebben behoefte aan een professional die een hoog niveau van kennis combineert met inzicht om de komende zes maanden te helpen bij het waarmaken van de ambitie van de afdeling ICT & Innovatie.

De taken van de interim Infrastructuur Architect zijn

 • Infrastructuur Referentie Architectuur op-/bijstellen: Het ontwikkelen en onderhouden van (onderdelen van) de infrastructuur architectuur, als integraal onderdeel van de enterprise referentie architectuur, waarbij de huidige situatie en de gewenste inrichting van GVB worden beschreven op de informatietechnologie laag.
   

  • Architectuur uitdragen: De organisatie bewust maken van het belang van architectuur, in het bijzonder de infrastructuur architectuur, en bij deze draagvlak creeëren voor de ontwikkeling en realisatie van de infrastructuur architectuur binnen de enterprise referentie architectuur.

   

  • Strategische dialoog voeren: Een bijdrage leveren aan de totstandkoming van de GVB strategie door het uitbrengen van advies aan het hoger management over kansen voortkomend uit nieuwe markt- en technologische ontwikkelingen.

   

  • Architectuuradvies geven: Alert zijn op gewenste veranderingen in de organisatie die de (infrastructuur) architectuur raken, en de consequenties die dit heeft voor de enterprise architectuur, en hierover gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen.

   

  • FIT/GAP analyse uitvoeren: Een bijdrage leveren bij het opstellen van roadmaps in informatieplannen door de doelstellingen van de organisatie, de huidige situatie en de gewenste inrichting van GVB te analyseren.

   

  • PSA op-/bijstellen: Voor de start van een project het definiëren van de initiële oplossingsrichting op basis van de architectuur, met de focus het infrastructurele deel van de oplossingsrichting, en deze vastleggen in de Project Start Architectuur. Dit in nauw overleg met de overige architecten.

   

  • Architectuur bewaken: Het zorgdragen dat veranderingen in de organisatie (in het bijzonder het infrastructuur landschap) conform de architectuur plaatsvinden door veranderingen (al dan niet uitgevoerd in projecten) actief te begeleiden en te voorzien van kennis. 

Functie-eisen

 • HBO of WO niveau in een technische richting 

  • Kennis en ervaring met architectuurmethoden (w.o. Novius, TOGAF) en Archimate

  • Ervaren in Applicatiebeheerprocessen (w.o. ITIL)

  • Minimaal 3 jaar ervaring in het vakgebied van ICT Infrastructuur, ervaring met opstellen/ toepassen Infra architectuur 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-06-2016 11:51
  Plaats
  ALPHEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten