Medewerker Acceptatie en Beheer Hypothecair

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
38
Op locatie
Tilburg
Reacties
3
Bekeken
785
Status
Gesloten
Referentie
92160146

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

De functie
Werkzaamheden zijn uitvoerend en enigszins vakinhoudelijk van aard. Vaak zijn er werkprocedures aanwezig of vindt er instructie plaats voordat het werk wordt uitgevoerd. Het (deel)vakgebied van de Medewerker is duidelijk afgebakend. Ingewikkelde problemen worden voorgelegd aan een senior binnen het project of de projectleider.

 • Voert, in opdracht en volgens nauwkeurige algemene voorschriften, eenduidige en kortdurende administratieve werkzaamheden. Voor het werk is enige praktijkgerichte vakkennis vereist.

 • Verzorgt de administratieve afhandeling van producten met standaardrisico’s binnen geldende richtlijnen, zoals het doen van verschillende standaard mutaties.

 • Onderhoudt intern contact met projectmedewerkers om te informeren en af te stemmen over diverse eenduidige onderwerpen op het eigen werkgebied.

 
Het profiel
MBO+ niveau, kennis en ervaring hypotheekwereld. WFT Basis verplicht WFT Hypothecair en Vermogen gewenst Teamplayer, open communicator, flexibel, stressbestendig, accuraat, gestructureerd en positief kritisch ingesteld.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
De hypothecaire activiteiten van Achmea Bank zijn nagenoeg geheel ondergebracht in Achmea Hypotheekbank N.V. Hypothecaire leningen met als onderpand voor eigen bewoning bestemde, in Nederland gelegen, woningen worden aan particulieren verstrekt via de labels: Avéro Achmea Hypotheken, Centraal Beheer Achmea Hypotheken, FBTO Hypotheken en Woonfonds Hypotheken. De particuliere huizenbezitter heeft via deze organisaties de keuze uit een breed scala aan hypothecaire financieringsmogelijkheden. Project Doesh: vernieuwing van het hypotheekproces en het daarbij behorende IT landschap zodanig dat het klantbelang beter wordt gediend, de operationele performance op een marktconform niveau wordt gebracht en de kosten structureel worden verlaagd. Doelstelling Data kwaliteit: zorg dragen voor een adequaat geschoond databestand van de te migreren hypotheekportefeuilles waardoor er geen uitval meer plaatsvindt na de uitvoering van proefconversie 4 voorafgaand aan de migratie.
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van 1 juli 2016 tot 1 oktober 2016 voor 36 uur per week, locatie Tilburg.

Uurtarief tussen de € 35 en € 38 incl. reiskosten, excl. BTW. Het uiteindelijke tarief wordt bepaald aan de hand van cv, kennis en vaardigheden.

Interesse? Dan ontvangen wij graag het volgende van je

 • recent cv, toegespitst op de functie

 • persoonlijke motivatie (zonder motivatie kunnen wij je helaas niet voorstellen)

 • uurtarief of salarisindicatie

 • evt. vakantieplanning (bij voorkeur de gehele gevraagde periode beschikbaar)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  10-06-2016 15:29
  Plaats
  Schoonhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-06-2016 10:30
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-06-2016 20:41
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten