Medewerker AO processen salarisadministratie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
521
Status
Gesloten
Referentie
IGB69458401

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

01-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-06-2016 om 17:00 uur

Opdracht Omschrijving
De afdeling CAD is verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid, juistheid, volledigheid en tijdigheid van de financiële administratie, die een belangrijke basis vormt voor het financiële beheer, de interne verantwoording en de externe verantwoording (RvC, jaarrekening). Hieronder valt o.a. het team salarisadministratie. Het team salarisadministratie verzorgt de maandelijkse salarisverwerking met behulp van het ‘in-house’ salarissysteem SAP Payroll. Naast deze activiteit is de salarisadministratie verantwoordelijk voor de controle op de juiste toepassing van de cao, verzorgt aanleveringen aan derden en heeft een belangrijke adviserende functie richting de afdeling Human Resource.

De interim Medewerker AO processen salarisadministratie zal het grootste deel van de tijd invullen met het beschrijven van de administratieve organisatie en werkinstructies. Het gaat zowel om nieuwe als updaten van bestaande documenten. Bij de interne controle ligt de nadruk op belangrijke controle items als juistheid, volledigheid en tijdigheid van informatie.

Functie-eisen
Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau en enige werkervaring in een soortgelijke functie;

  • Kennis van SAP (HR en Payroll) is een pré;

  • Kennis van Visio is een pré;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Competenties

 • Accuraat;

  • Zelfstandigheid, zelfstartend vermogen, Initiatiefrijk, Kartrekkerschap en een “handen uit de mouwen”-mentaliteit;

  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;

  • Communicatief vaardig om met managers, teamleiders en vakspecialisten te kunnen spreken;

  • Integer m.b.t. de omgang van bedrijfs- en persoonsgegevens.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten