Directievoerder Civiele Techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
506
Status
Gesloten
Referentie
IGB69463926

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

17-06-2016 om 17:00 uur

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de organisatie op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Het bureau is lead buyer voor de fysieke sector en heeft veel expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement.

De belangrijkste opgave is het realiseren van projecten in de openbare ruimte van de stad, van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving.

Profiel Opdracht
Als directievoerder geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden op projecten. Je bewaakt namens de opdrachtgever voortgang, kwaliteit en budget van het project. Communicatie met alle betrokken partijen is daarbij essentieel. Je onderhandelt, stemt af en stuurt bij. Je bewaakt contracten in de uitvoeringsfase, beoordeelt meer- en minderwerk, begeleidt toezichthouders en zit bouwvergaderingen voor. Tevens ondersteun je vanuit jouw rol de projectleider en voorbereiders met het maken van ontwerpen en opstellen van bestekken. De werkzaamheden omvatten de velden directievoering en kabel- en leidingcoördinatie.​

Functie-eisen

  • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau in de richting van civiele techniek (harde eis)

    • minimaal 10 jaar ervaring met civieltechnische projecten. Daarbij heeft de kandidaat tenminste de afgelopen 5 jaar in de functie van directievoerder UAV op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur gewerkt in een complexe, grootstedelijke omgeving (harde eis)

    • minimaal 3 jaar ervaring met het coördineren van kabel- en leidingwerkzaamheden. Deze ervaring is recent, maximaal 5 jaar oud (harde eis)

    • minimaal 8 jaar ervaring met het verzorgen van de omgevingsconditionering, BLVC aspecten van infraprojecten van de gemeente, bouwprojecten van projectontwikkelaren en andere belanghebbenden. Deze ervaring is recent, maximaal 10 jaar oud (harde eis)

    • ervaring met de procedures van het Amsterdamse ‘coördinatiestelsel werken aan de weg

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten