Senior SharePoint Developer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
874
Status
Gesloten
Referentie
IGB69470519

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 242 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

23-06-2016

Einddatum

01-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

13-06-2016 om 16:00 uur

De Digitale werkplek is de plek waar medewerkers naar toe gaan om informatie, tools, applicaties en mensen te vinden die zij nodig hebben om hun werk te doen. Daarnaast is het een digitaal platform met self services om de werkgever–medewerker relatie te organiseren en te ondersteunen. De digitale werkplek zal landen op een SharePoint 2013 omgeving en zal onder andere bestaan uit een app store, widget store, intranet en een collaboratie onderdeel. Als senior SharePoint Developer binnen het project vervul je een centrale rol bij de realisatie van de specifieke gebruikerstoepassingen met SharePoint (en andere Microsoft technologieën). Daarnaast bouw je voldoende kennis op van het ontwerp van de Digitale werkplek om beheerwerkzaamheden op de Digitale werkplek te kunnen begeleiden. 

Je hebt ruime ervaring met ontwikkel en configuratie werkzaamheden rond SharePoint 2013 en MVC applicaties. Als senior wordt er tevens van je verwacht dat je de junioren op sleeptouw meeneemt. 

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding ICT

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met SharePoint Development (2013)

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met C# en de web-technieken javascript, jQuery, html 5, CSS 3.0 in de afgelopen 5 jaar

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in het ontwikkelen van SharePoint Apps in de afgelopen 3 jaar

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Responsive en Adaptive design in de afgelopen 3 jaar

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-06-2016 15:34
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten