ICT Manager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
681
Status
Gesloten
Referentie
IGB69503922

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-06-2016 om :00 uur

De ontwikkeling van applicaties is binnen de organisatie belegd bij de Bedrijfsonderdelen, de zogenaamde BO IT. De BO IT is eindverantwoordelijk voor Applicatie- en Functioneel beheer. I&O ST draagt zorg voor de generieke infrastructuur en processen zodat de BO IT’s de change/projecten naar de Run kunnen brengen. Afdeling Binnen I&O is Service Transition verantwoordelijk voor het Change Portfolio op de IT voorzieningen. Architecten, Regisseurs en (technisch)Projectleiders werken gezamenlijk aan een gecontroleerde realisatie van alle changes op de IT infrastructuur. Zij doen dit in nauwe samenwerking met de IT organisaties van de Bedrijfsonderdelen, Business Projectleiders en met de leveranciers.

Doel van de functie
Leiden van de afdeling I&O Service Transition op basis van het vastgestelde NS IT I&O beleid en de beleidsdoelen van het bedrijfsonderdeel (OGSM).

Werkzaamheden

 • Managen van de afdeling door het inzetten van mensen, methoden en middelen, coördineren van de afdelingsprocessen en bewaken van de geleverde producten en de kosten.

  • Leiding geven aan de medewerkers en hanteren van de HR-instrumenten.

  • Participeren in het MT van de afdeling I&O en dragen van medeverantwoordelijkheid voor het te voeren afdelingsbeleid.

  • Samenwerken met de collega’s in de Bedrijfsonderdelen en hun IT organisaties.

  • Opstellen en vast laten stellen van afdelingsplannen inclusief de begroting en de performance-indicatoren en leveren van gegevens voor de IT-paragraaf van het businessplan.

  • Wekelijks rapporteren over de afdelingsprocessen en performance indicatoren.

  • Analyseren van gegevens van de afdelingsprocessen, tijdig verwerken tot betrouwbare management informatie en het geven van toelichting hierop.

Overig
Als manager van de afdeling Service Transition werk je op Tactisch en Strategisch niveau. Je voelt je op je gemak in de communicatie met het Directieniveau en met de werkvloer. Je streeft continu naar verbetering en weet je medewerkers te motiveren en te inspireren om hetzelfde te doen.
Je bent een IT professional en als zodanig in de volle breedte bekend met het werkveld en de laatste ontwikkelingen en trends hierin. Je bent tevens in staat om deze kennis in te zetten en te vertalen naar Business Oplossingen.

Functie-eisen

 • Minimaal 6 jaar relevante managementervaring in het IT Werkveld (harde eis)

  • Afgeronde opleiding WO Informatica of Bedrijfskunde

  • Aantoonbare ervaring in leiding gevende functie binnen complexe organisatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  11-06-2016 08:57
  Plaats
  Castricum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-06-2016 16:53
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-06-2016 09:13
  Plaats
  Zaandijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-06-2016 10:24
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten