Accountmanager Leren en Ontwikkelen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
1520
Status
Gesloten
Referentie
IGB69518898

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-06-2016 om 17:00 uur

Functieomschrijving
Je bent samen met 3 collega’s verantwoordelijk voor de programmering van LEF future center. Wat onderdeel is van de afdeling Leren en Ontwikkelen. Je treedt op als accountmanager naar klanten namens de afdeling en onderhoudt intensief contact met hen. Je gesprekspartners zijn zeer uiteenlopend; van weginspecteurs tot projectleiders,(programma)directeuren en andere overheden. Als accountmanager verzamel je informatie die je van de klanten krijgt en vertaalt die naar mogelijke ondersteuning die Leren en  ontwikkelen (LenO) kan bieden en adviseert hierover. Wat de functie bij LenO interessant maakt, is dat je voor accounts van a tot z verantwoordelijk bent. Daarbij werk je samen met een team van mensen, waaronder professionele facilitatoren die de sessies voorbereiden en begeleiden. Ook signaleer je trends die je voor LenO omzet naar producten, diensten en innovaties. Je neemt initiatieven die tot vernieuwingen leiden op het gebied van bijvoorbeeld methodeontwikkeling en techniek.

Afdeling – Leren en Ontwikkelen
Leren en Ontwikkelen is een relatief nieuw organisatieonderdeel van de opdrachtgever. En volop in ontwikkeling. De afdeling bestaat uit de onderdelen Lang cyclisch leren (CLC), kort cyclisch leren (LEF), programmateam Kr8 en programma team Leertrajecten. Lang cyclisch leren houdt zich met name bezig met de ontwikkeling van opleidingen en andere leeractiviteiten die de vernieuwing van RWS ondersteunen. Kort cylclisch leren houdt zich met name bezig met doorbraaksessies in groepsverband. Programmateam KR8 ondersteunt de organisatie met het uitrollen van de kr8 filosofie,
beter bekend als de Lean-Methode.. Programmateam leertrajecten houdt zich bezig met het opleiden van het hoge segment van de organisatie. LenO werkt momenteel niet meer alleen voor de opdrachtgever, maar ook steeds meer voor andere overheden. 

De vraagstukken worden daarom steeds veelzijdiger en interessanter. Multidisciplinaire vraagstukken vereisen een onconventionele, grensverleggende en grensoverschrijdende aanpak. Door de ontwikkeling en introductie van nieuwe denk- en werkmethoden levert LEF een directe bijdrage aan het vergroten van het probleemoplossende vermogen van onze klanten, aan een positief imago van RWS en – bij de realisatie van baanbrekende oplossingen – (indirect) aan de maatschappelijke relevantie van RWS als partner en uitvoerende organisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De LEF-aanpak is gebaseerd op de meest recente psychologische en neurologische inzichten over de werking van onze hersenen. De aanpak wordt in de praktijk gebracht door speciaal daarvoor opgeleide facilitators in een inspirerende en
procesondersteunende omgeving. In de 8 jaar dat LEF bestaat, is er een gedegen trackrecord opgebouwd en is de wijze van faciliteren van groepen grensverleggend; in resultaten en methodisch. LEF heeft in korte tijd een reputatie
opgebouwd die wereldwijd wordt opgemerkt. LenO wordt aangestuurd door de algemeen directeur Corporate Dienst.

 

 

Functie-eisen

 • Je hebt academisch niveau (Master/doctoraal);

  • Je bent ondernemend ingesteld.

  • Je kunt snel schakelen.

  • Je bent ervaren in het begeleiden van processen.

  • Je bent bereid om in een intervisieomgeving te werken.

  • Je kunt makkelijk schakelen tussen creatief en resultaatgericht.

  • Je bent strategisch ingesteld en bent hands-on en proactief.

  • Je bent een uitstekende netwerker, kan goed schakelen tussen diverse gespreksniveaus.

  • Je bent goed thuis in de interdepartementale wereld en/of bij andere overheden..

  • Je bent een teamspeler en zowel goed op hoofdlijnen als in de details.

  • Je kunt goed werken binnen vastgestelde kaders

  • Je hebt aantoonbare kennis van –en ervaring met de LEAN methodiek

  • Je hebt een netwerk binnen de Rijksoverheid en andere (semi)overheden.

  • Je hebt ervaring met de organisatie en (werk) processen binnen Rijkswaterstaat.

  • Je kunt onderbouwd aantonen dat je als persoon resultaatgericht en gestructureerd handelt.

  • Je kunt onderbouwd aantonen dat je ondernemend bent.

  • Je kunt aantonen dat je snel kunt schakelen tussen strategisch niveau en operationeel niveau.

  • Je kunt aantonen dat je een uitstekende netwerker bent.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-06-2016 11:03
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-06-2016 15:56
  Plaats
  den haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten