ondernemer pilot shop innovatieve medische training

Intermediair
hbb
Geplaatst op
12-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
3
Bekeken
1307
Status
Gesloten
Referentie
marktintroductie pilot shop inno

Omschrijving

Fountree introduceert Q Training

Q Training is een innovatieve in training voor bekkenbodemspieren. Het voordeel van deze is een snelle genezing van incontinentie klachten en genezing van gewone lage rugpijn.

Met de publicatie van het grote incontinentie onderzoek (level 5 en 12 maanden follow up onderzoek) is Q-Training klaar voor de markt introductie in Nederland. Wij openen een Fountree pilot-shop.

De techniek
Q BBS Training is een innovatie in spiertraining. Middels een projectie techniek wordt een spiertraining in een 3D volume in het onderlichaam geprojecteerd. De geprojecteerde training neemt de aansturing van de spieren over van het motorcentrum van het lichaam. Je kan spreken van motorcentrum virtualisatie. Een revolutionair nieuwe techniek. Uit onderzoek blijken superieure behandelresultaten

Q Training biedt cliënten voor het eerst een training van moeilijk of onmogelijk te trainen spieren, zonder bewuste inspanning, met de kleren aan.

Het effect van Q training op stress incontinentie is uitstekend. Na 16 trainingen van 20 minuten is 41 % van incontinentie genezen. Bij 81% van de cliënten is een vermindering met 50% of meer van de klachten gemeten. Uit het follow-up onderzoek na twaalf maanden blijkt dat het effect op stress incontinentie nagenoeg onveranderd is. En dat is een meer dan uitstekend resultaat.

Q training kan het verschil maken. Q Training helpt mensen op een verantwoorde en elegante wijze met de genezing van chronische klachten. Bij vermindering en genezing van deze klachten neemt het plezier in het leven van deze mensen aanzienlijk toe. Q training is daarmee relevant is voor grote groepen mensen.

Wij zoeken
Een pionier die er zin in heeft om de pilot shop van niets op te bouwen tot een succes. Niet bang is om het dagelijks werk te doen met cliënten. En bouwt aan de toekomst. Kernwoorden Graag omgaan met mensen. Goed advies geven. Service centraal stellen.

Meld je belangstelling via deze website met een kort mailtje. Je CV is minder belangrijk dan je enthousiasme en doorzettingsvermogen.

hans

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  16-06-2016 09:13
  Plaats
  Oudenbosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-06-2016 11:13
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-07-2016 14:21
  Plaats
  Capelle aan den IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten