Wijkteammedewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
610
Status
Gesloten
Referentie
IGB69927379

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

21-06-2016 om 09:00 uur

Organisatie Omschrijving
De opdrachtgever zoekt voor de afdeling Beheer Openbare Ruimte, cluster Ontwikkeling & Realisatie versterking voor het uitvoeren van de werkzaamheden van Wijkteammedewerker:

Opdracht Omschrijiving
Je verricht alle servicegerichte werkzaamheden in het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte en verricht werkzaamheden voortkomend uit het werkplan/wijkonderhoudsplan. Je signaleert en rapporteert over gebreken in de openbare ruimte en voert in voorkomende gevallen overleg met bewoners bij vragen of meldingen. Tevens draai je mee in de gladheidbestrijding. Je bent werkzaam binnen het onderdeel Ontwikkeling & Realisatie van de afdeling Beheer Openbare Ruimte en wordt vakinhoudelijk aangestuurd door een van de opzichters.

Je hebt een diploma op minimaal VMBO-niveau (groenvoorziening of civieltechniek). Bij voorkeur beschik je over minimaal 1 jaar werkervaring in een functie met vergelijkbare verantwoordelijkheid. Het is een pré als je in het bezit bent van een groot rijbewijs.

Je voelt je betrokken bij de doelstellingen van de opdrachtgever. Je bent je daarbij bewust van de invloed en gevolgen van jouw functioneren voor de organisatie. Je houdt van doorwerken, bent nauwgezet en hebt een uitgesproken klantgerichte werkinstelling. Je stelt duidelijk eisen aan de kwaliteit in je werk, met waar mogelijk aandacht voor de wensen van bewoners.

Je draagt bij aan een goede teamgeest, doordat je graag samenwerkt aan een zichtbaar resultaat en hier zelf waar mogelijk initiatieven voor ontplooit. Je beschikt over een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Je voelt daarbij ook geen schroom om mensen te benaderen en een goede verstandhouding te bewerkstellingen. Je neemt deel aan diverse werkoverlegvormen binnen de afdeling.

Functie-eisen

 • In het bezit van een rijbewijs B.

  • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar met het feitelijke onderhoud van de openbare ruimte.

  • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar op het gebied van groenonderhoud.

  • Aantoonbaar in staat praktisch zijn/haar werk te kunnen indelen en ook zelf kunnen uitvoeren.

  • Aantoonbaar in staat binnen 30 minuten op de gemeentewerf te kunnen zijn, ook buiten de tijden dat openbaar vervoer rijdt.

  • In het bezit van een VCA-certificaat.

  • In het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 3.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten