Consulent Werk

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
0
Bekeken
334
Status
Gesloten
Referentie
IGB69951954

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

02-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-06-2016 om 12:00 uur

Organisatie Omschrijving
De opdrachtgever is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met andere gemeenten. Als gemeente gaan we dit jaar vorm geven aan het nieuwe werken. We hebben geen vaste werkplekken meer, zijn zo goed als papierloos, we mailen veel minder en zoeken bewust de verbinding met elkaar. Dat doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Je voert de regie over een caseload.

Opdracht Omschrijving
Als Consulent Werk voer je de regie over een caseload van cliënten die een uitkering toegekend hebben gekregen. Je actief bij het realiseren van de doelstelling om zoveel mogelijk uitstroom te bevorderen. Dit doe je door cliënten te begeleiden en te coachen tijdens en tot zes maanden na hun deelname aan de werkacademie. Je leidt de cliënten toe naar regulier werk door intensief en veelvuldig contact te hebben met hen. Tevens voer je het lik-op-stuk beleid vanuit de Wwb uit. Indien een cliënt problemen heeft dan weet je de weg naar betrokken organisaties. Ook ben je deels verantwoordelijk voor de rechtmatigheidskant waarbij je doorvraagt en bekijkt of er (nog) recht is op een uitkering WWB. Je voert de regie over een caseload.

Functie-eisen

 • Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten (Harde eis). Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad;

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de laatste 4 jaar (Harde eis);

  • Minimaal 1 jaar ervaring in de laatste 5 jaar met GWS4all.

Daarnaast is gewenst dat je over de volgende competenties beschikt

 • Je hebt aantoonbare ervaring met re-integratie van werkzoekenden en zelfstandig projecten geïnitieerd om de kansen op de arbeidsmarkt van de cliënten te vergroten. Ervaring buiten de gemeentelijke re-integratieactiviteiten is een pré;

  • Je bent proactief en realiseert kansen voor cliënten, waarbij service voor werkgevers vanzelfsprekend is;

  • Je bent fraudealert, flexibel, creatief, doortastend, stressbestendig en resultaatgericht;

  • Je bent een teamplayer, waarbij hostmanship zeer belangrijk is.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten