Senior VIC- en kwaliteitsmedewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
264
Status
Gesloten
Referentie
IGB69956003

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

15-06-2016 om 17:00 uur

Opdracht Omschrijving
Voor het tijdelijk versterken van haar VIC- (Verbijzonderde Interne Controle) en controlfunctie is gemeente Leeuwarden is op zoek naar een persoon die de volgende functies in samenhang kan vervullen voor een periode van zo'n 3 maanden.

 • Senior VIC-medewerker gemeentebreed. De senior VIC-medewerker draait mee in het gemeentebrede VIC-team, aangestuurd door de intern accountant van de gemeente, en voert werkzaamheden uit op basis van het gemeentebrede VIC-plan 2016. De intern accountant werkt onder verantwoordelijkheid van de concerncontroller.

  • Kwaliteitsmedewerker bij de dienst Stadsontwikkeling en –beheer. In deze functie neemt de kandidaat bepaalde werkzaamheden over van de intern accountant (kwaliteitsmedewerker) van de dienst, deels maar niet geheel- op basis van het (V)IC-plan van de dienst, in overleg en onder aansturing van de intern accountant en de business controller van de dienst.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO/WO (WO geniet de voorkeur)-opleiding in Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar

  • Meer dan 5 jaar ervaring bij gemeenten met financiën en externe controle (accountancy) en/of interne controle op het gebied van rechtmatigheid.

  • Meer dan 8 jaar (waaronder in recente jaren) ervaring bij gemeenten met financiën en externe en/of interne controle.

  • Ingeschreven als Registeraccountant (RA).

  • Ervaring met aansturing, coördinatie en coaching van enkele medewerkers of een klein team.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten