Consulent Werk

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
14-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
0
Bekeken
13
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met andere gemeenten. Als gemeente gaan we dit jaar vorm geven aan het nieuwe werken. We hebben geen vaste werkplekken meer, zijn zo goed als papierloos, we mailen veel minder en zoeken bewust de verbinding met elkaar. Dat doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Je voert de regie over een caseload.

Opdracht
Als Consulent Werk voer je de regie over een caseload van cliënten die een uitkering toegekend hebben gekregen. Je actief bij het realiseren van de doelstelling om zoveel mogelijk uitstroom te bevorderen. Dit doe je door cliënten te begeleiden en te coachen tijdens en tot zes maanden na hun deelname aan de werkacademie. Je leidt de cliënten toe naar regulier werk door intensief en veelvuldig contact te hebben met hen. Tevens voer je het lik-op-stuk beleid vanuit de Wwb uit. Indien een cliënt problemen heeft dan weet je de weg naar betrokken organisaties. Ook ben je deels verantwoordelijk voor de rechtmatigheidskant waarbij je doorvraagt en bekijkt of er (nog) recht is op een uitkering WWB. Je voert de regie over een caseload.

Je CV
Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de laatste 4 jaar;
Minimaal 1 jaar ervaring in de laatste 5 jaar met GWS4all.

NB
‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.
Aantoonbare kennis van GWS4all (Suit4Work), Suwinet en GBA.

Competenties:
Je hebt aantoonbare ervaring met re-integratie van werkzoekenden en zelfstandig projecten geïnitieerd om de kansen op de arbeidsmarkt van de cliënten te vergroten. Ervaring buiten de gemeentelijke re-integratieactiviteiten is een pré;
Je bent proactief en realiseert kansen voor cliënten, waarbij service voor werkgevers vanzelfsprekend is;
Je bent fraudealert, flexibel, creatief, doortastend, stressbestendig en resultaatgericht;
Je bent een teamplayer, waarbij hostmanship zeer belangrijk is.

Werkweek
36 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten