Financiële Projectcontroller

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Deventer
Reacties
2
Bekeken
637
Status
Gesloten
Referentie
IGB69977573

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

30-6-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

21-6-2016 om 9:00 uur

De gemeente werkt vanuit opgaves, zes in totaal. Binnen de opgave “De Gemeente Regelt” ontwikkelen wij projecten en voeren deze uit in het brede ruimtelijke fysieke spectrum. Het gaat hierbij om grondexploitaties, vernieuwen van en uitvoeren van grootschalig onderhoud aan infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling- en milieuprojecten.
 
Financiële beheersing van deze projecten vraagt om een stevige projectcontroller die als financieel sparringpartner en financieel geweten fungeert voor projectmanagers / projectleiders en ambtelijk opdrachtgever(s).

Je hebt gedegen kennis van budgetbeheersing, BBV en andere financiële wet- en regelgeving en richtlijnen. Je weet financiële projectbeheersing toepasbaar te maken binnen de P&C regelgeving van de gemeente. Je kunt projectverantwoordelijken adviseren over bijsturing en hen ondersteunen bij het realiseren van een effectieve projectadministratie, subsidiebeheer en risicobeheersing.
Je bent in staat je onafhankelijk op te stellen en als figuurlijke “luis in de pels” binnen het project te fungeren en bent in staat flexibel te schakelen binnen een bestuurlijk ambtelijke organisatie.

Je analyse- en rapportagevaardigheden zijn uitstekend en je hebt aantoonbare ervaring met risicomanagement.
Je bent overtuigend, doortastend, communicatief sterk maar bovenal een teamplayer. Daarnaast vragen wij dat je omgevingsbewust bent en flexibel in het bereiken van doelen. Tot slot ben je uitstekend in het plannen en organiseren van je werk.

Functie-eisen

 • minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar als Projectcontroller bij ruimtelijk fysieke projecten. (grondexploitaties, vernieuwen van en uitvoeren van grootschalig onderhoud aan infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling- en milieuprojecten). 

  • minimaal een afgeronde HBO Opleiding.

  • werkervaring met de taakvelden van projectcontrol met ruimtelijke fysieke projecten

 • Risicomanagement

 • Subsidiebeheer

 • Financiële Projectbeheersing (budgetbeheer)

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding Bedrijfskunde en/of Bedrijfseconomie en/of Accountancy.

  • minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 3 jaar op het gebied van BBV-regelgeving.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-06-2016 15:28
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-06-2016 22:09
  Plaats
  Waalre

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten