Java Front End Developer senior

Opdrachtgever
Team ICT
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Ermelo
Reacties
1
Bekeken
540
Status
Gesloten
Referentie
Team278

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Senior Java Front End Developer Deta / Vast

Introductie
Zijn auto's en Java voor jou de ideale combinatie? Vind jij het gaaf om je bezig te houden met de software achter autobedrijven, auto (groot) handel, fleetowners en in bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verkoop en onderhoud van campers en trucks?
Wil je Inhouse aan de slag in de een van de mooiste bosrijke omgeving van Gelderland? Lees dan snel verder!

Organisatie
Onze opdrachtgever richt zich sinds 1980 op automotive- en garagesoftware in Nederland. Bijna 5 miljoen auto's worden in Nederland onderhouden. Met ruim 15 medewerkers werken wij aan de automotive- en garagesoftware voor talloze autobedrijven vanuit de bosrijke omgeving van Gelderland.
In de garages zijn ondertussen miljoenen campers, trucks, personen,- en bedrijfsauto's, onderhouden en gerepareerd. Onze opdrachtgever is ook koploper in nieuwste ontwikkelingen in de automarkt. Onze opdrachtgever heeft naast zijn uitgebreide automotive,- en garagesoftware een cardreader voor de nieuwe kentekenkaart ontwikkeld. De kaart kan rechtstreeks worden ingelezen. Vanaf januari 2014 worden er jaarlijks 800.000 nieuwe kaarten uitgegeven.

Door onze enorme groei en vraag vanuit de autobranche gaan we vanaf de komende zomer onze nieuwe pand betreden. Onze professionals krijgen alle ruimte en kunnen gebruik maken van de nieuwste technologieën. Alles loopt volgens plan en dit jaar zullen enkele tientallen nieuwe klanten bij ons aansluiten. Er zijn al vele stappen gezet ten aanzien van software aanpassingen tot ICT veranderingen en het installeren van nieuwe software pakketten bij onze klanten.

Als onderdeel van de automotive industrie staat dit bedrijf als een huis. Wij zijn dé toeleverancier van garagesoftware voor grote en kleine garagebedrijven, maar ook als het gaat om de truckindustrie en personenwagens. Ondanks dat dit bedrijf te maken heeft met Nationale betekenis en Nationale allure zijn de mensen de nuchterheid zelve. Er hangt een no-nonsense sfeer binnen dit bedrijf, er wordt gewerkt met korte lijnen, een informele en open manier van communiceren en je kunt jezelf volop ontwikkelen en uitdagen!

Functie

Je houdt je als Front End Developer binnen een collegiaal team bezig met het onderhoud en de doorontwikkeling van de automotive- en garagesoftware. Je bent binnen de afdeling verantwoordelijk voor de coding binnen JavaScript, gebaseerd op HTML en CSS. Je houdt je daarnaast ook bezig met het voorbereiden en mede coördineren van softwaretoepassingen in de bestaande software omgeving.

Het team waarin je komt te werken is erg informeel, professioneel en streeft naar het maken van de beste oplossingen. Je werkt op basis van Scrum in sprints van 2 weken.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van Informatica;

 • Minimaal 4 jaar ervaring binnen een Java omgeving;

 • Flexibel en een teamplayer, geen 9 tot 17 uur mentaliteit;

 • Targetgericht, proactief en communicatief vaardig;

 • Technisch kennis van Javascript, HTML (5) en CSS;

 • Pre's zijn Java certificering;

Heel mooi meegenomen daar bovenop is affiniteit met auto's of met productie omgevingen, automotive industrie of industriële automatisering.

Hier is sprake van een deta - vast constructie; 6 maanden detachering, daarna wordt de kandidaat, bij goed functioneren van beide partijen, over genomen door de opdrachtgever!

Interesse?

Dan ontvangen we graag de volgende gegevens

 • meest recente cv, in word formaat, in het Nederlands

 • goede en duidelijke motivatie, gericht op de aanvraag

 • beschikbaarheid

 • vakantieplannen

 • salaris / tarief indicatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-06-2016 23:29
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten