Sr. Informatiebeveiligingsspecialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Driebergen
Reacties
0
Bekeken
345
Status
Gesloten
Referentie
IGB69992125

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 161 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

03-10-2016

Einddatum

28-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-06-2016 om 17:00 uur

Het project ‘Bijzondere Bedrijfsvoering’ (BBV) heeft de opdracht om de gerealiseerde (deel)oplossingen - voor de afscherming van medewerkers belast met specialistische operationele taken en de nog openstaande vraagstukken voor afscherming van medewerker gegevens - in een breder kader te plaatsen en toe te werken naar een meer gestructureerde en toekomst vaste oplossing.

De senior Informatiebeveiligingsspecialist maakt onderdeel uit van dit project en levert vanuit zijn kennis en kunde hoogwaardige ondersteuning aan dit project. De functionaris levert een kwalitatieve bijdrage aan de impactanalyse en het nastreven van de beoogde beveiligingsdoelen die over de gerelateerde systemen en processen heen worden uitgevoerd.

Gevraagde werkzaamheden

 • het inzichtelijk maken van de uitgangspunten, keuzes en hiaten, o.a. uit eerdere analyses en de beveiligingsanalyse;

  • het integraal vaststellen en analyseren van de informatiestromen voor de specialistische operationele taken. Het betreft hier de bedrijfsvoeringsystemen en de operationele systemen, de processen en de omgeving binnen en buiten de politie.

  • het doorgronden van de kwetsbaarheden in voorkomende situaties en deze voorzien van keuzescenario’s voor oplossingen op systeemniveau (systeem, interface, data) en/of op procesniveau (werkproces, werkinstructie, toelichting).

  • het uitschrijven en opleveren van een impactanalyse in nauwe samenwerking met het project BBV, gebruikmakend van kennis, expertise en richtlijnen binnen Dienst IM en Dienst ICT.

Vakmatige taken

 • Je bent in staat te schakelen op zowel tactisch als strategisch niveau.

  • Je kunt je goed inleven in processen.

  • Je bevordert de deskundigheid van collega’s door specialistische kennis en vaardigheden periodiek over te dragen.

  • Je beschikt over een zeer goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten