Projectleider natuurcompensatie N18

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
610
Status
Gesloten
Referentie
IGB70000597

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

01-06-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

21-06-2016 om 17:00 uur

Voor het project Nl 8 moet ca. 33 ha EHS-compensatie worden gerealiseerd. Voor een deel hiervan zijn reeds mogelijkheden gevonden. Voor het overige moeten deze worden gezocht en gerealiseerd, waarbij de voorkeur uit gaat naar realisatie op terreinen van derden. Tevens moeten de benodigde procedures worden doorlopen.

Werkzaamheden

 • afstemmen met mogelijke partners / beheerders van natuurcompensatie terreinen, zoals waterschappen, private partners, natuurbeheerders en met het bevoegd gezag, inclusief het vastleggen van alle gemaakte afspraken.

 • financiën beheren beheer en onderhoud regelen middels een kwalitatieve verplichting of anders (in afstemming met RWS Grondzaken en juristen) begeleiden van aannemer die inrichtingswerk uitvoert.

De projectleider natuurcompensatie wordt aangestuurd door de omgevingsmanager en de ecoloog van RWS. De te maken keuzes worden aan hen voorgelegd.

 

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het uitwerken en uitvoeren van natuurinrichtingsmaatregelen.

 • Zelfstandig kunnen werken en oog hebben voor politieke gevoeligheden

 • Kunnen samenwerken met ecoloog, jurist, omgevingsmanager en andere leden uit het omgevingsteam

 • Kennis en ervaring met het uitvoeren van RO procedures, omgevingsvergunningen en bestemmingsplanwijzigingen voor natuurcompensatie

 • Kennis van natuurcompensatie regelgeving vanuit de provinciale omgevingsverordeningen vanuit Gelderland en Overijssel en gemeentelijk beleid

 • Relevante werkervaring met andere adviseursrollen omgeving

 • Gebiedskennis

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten