Adviseur Conditionering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
611
Status
Gesloten
Referentie
IGB70008371

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

31-05-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-06-2016 om 17:00 uur

Over de afdeling
Het team conditionering maakt onderdeel uit van het omgevingsteam. Als adviseur conditionering lever je een belangrijke bijdrage in de voorbereidende werkzaamheden die vooruitlopend op de realisatiefase van het DBFM contract worden uitgevoerd (onderzoeken en voorbereidende werkzaamheden buiten). Daarnaast ben je in de realisatiefase verantwoordelijk voor specifieke inhoudelijke expertise en inbreng op een afgebakend werkpakket in het project. Je bent intermediair tussen de projectorganisatie en de omgeving binnen het project. Hier beweeg je je op voornamelijk ambtelijk niveau over verschillende delen van het conditionerings- en omgevingswerkveld. Binnen het project zorg je voor de inhoudelijke en tactische aspecten van de deelprojecten, het aanleveren van managementinformatie en het schrijven van memo’s met adviezen voor besluitvorming. Je monitort en analyseert door derden geleverde producten op het gebied van omgevingsmanagement en controleert ze op inhoud. Je verzorgt tijdig goede informatie ten behoeve van communicatie: je geeft bijvoorbeeld antwoord op publieksvragen en je informeert omwonenden en andere belanghebbenden. Hierover stem je af met betrokkenen, zoals de communicatie adviseur van het project. 

Je bent alert op (externe) ontwikkelingen en nieuwe situaties die de uitvoering van het project kunnen beïnvloeden en je pakt hierbij je adviesrol. Je speelt adequaat in op die nieuwe kansen. Je weet hierbij de juiste informatie tijdig over te brengen naar de juiste personen. De geformuleerde deelprojectresultaten houd je continue in het vizier en je zorgt ervoor dat deze behaald worden. Je kent de omgeving en je weet de interne en externe klanten/partijen te verbinden en bijbehorende risico’s in kaartte brengen en te bewaken. Ook definieer je opdrachten aan de markt. Je begeleidt de uitvoering op basis van de geldende contractmethode. Je zorgt dat getoetste resultaten en producten geïntegreerd worden in het bredere projectresultaat.

Functieomschrijving
Je werkt actief samen binnen het conditionerings-, omgevings en projectteam. En bent verantwoordelijke voor deelprojecten binnen het taakveld van conditionering/omgeving, zoals het opstellen en op de markt zetten (inhoudelijk deel) van het sloopcontract, de uitvraag Conventionele Explosieven (opstellen en inhoudelijk begeleiden), het opstellen van enkele vergunningen, adviseren over vergunningen, inhoudelijk begeleiden van milieukundige onderzoeken en andere
werkzaamheden binnen de conditioneringsopgave. Je hebt inzicht in de interne en externe omgeving en ketens. Je bouwt op operationeel en tactisch niveau een netwerk op met diverse externe partijen, zoals opdrachtnemers, gemeenten, belangenorganisaties en particulieren.

Je bent in staat dit te onderhouden en om hiermee effectieve samenwerkingsrelaties te creëren. Je kunt de omgeving proactief gewenst en vroegtijdig beïnvloeden, spelers met elkaar verbinden. Binnen het projectteam deel je als inhoudelijk expert je kennis. Je communiceert tijdig naar betrokken spelers over relevante ontwikkelingen en resultaten van onderzoeken en lopende uitvoeringszaken. Je vindt het een uitdaging om proactief bij te dragen aan de producten en afstemming binnen en buiten het project. Ook draag je bij aan het op orde houden van de kwaliteit en kennis en de borging hiervan.

Functie-eisen

 • Je werk- en denkniveau is minimaal op HBO-niveau;

 • Je hebt een opleiding gericht op het IPM-model en (IPM) rolspecifieke opleiding.

 • Je hebt kennis van de werkwijze aanleg en onderhoud in relatie tot je eigen werk.

 • Je hebt kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn.

 • Je hebt inzicht in en kennis van werkprocessen en organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat.

 • Je hebt 5 jaar relevante ervaring op het vakgebied omgevingsmanagement.

 • Je hebt een adviseursopleiding of aantoonbare ervaring op het gebied van advisering.

 • Je hebt kennis van omgeving en/of ketens, relevante spelers en hun rol en/of positie op operationeel en/of tactisch niveau.

 • Je hebt kennis en ervaring van inhoudelijke begeleiding milieukundige onderzoeken.

 • Je hebt kennis en ervaring met het werken binnen conditionerings/omgevingsteam.

 • Je hebt kennis van omgeving en/of ketens, relevante spelers en hun rol en/of positie op operationeel en/of tactisch niveau.

 • Je hebt kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn; microsoftprogramma’s, andere systemen bereid zijn mee te leren werken (CONNECT, Relatics).

 • Je hebt 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring op het vakgebied omgevingsmanagement.

 • Je hebt een adviseur opleiding of aantoonbare ervaring op het gebied van advisering.

 • Je hebt kennis en ervaring met opstellen vergunningen advisering over vergunningen.

 • Je hebt kennis en ervaring met D&C en DBFM contracten.

 • Je hebt kennis en ervaring met opstellen uitvraag en begeleiden hiervan m.b.t. Conditionele Exp.

 • Je hebt kennis en ervaring met opstellen en inhoudelijk begeleiden van het sloopcontract.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten