Medior adviseur Omgevingsmanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Terneuzen
Reacties
1
Bekeken
613
Status
Gesloten
Referentie
IGB70019387

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2497 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-06-2016

Einddatum

15-06-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

21-06-2016 om 17:00 uur

Beschrijving organisatieonderdeel cq. project
Nederland en Vlaanderen hebben in 2005 een verdrag gesloten over samenwerking op het gebied van beleid en beheer van het Schelde-estuarium. Naar aanleiding van dit verdrag, dat op 1 oktober 2008 inwerking is getreden, is de Vlaams Nederlandse Scheldecommissie (VNSC) opgericht. De projectgroep Nieuwe Sluis Terneuzen is één van de werkgroepen binnen de VNSC. In de periode 2005-2008 werd in het kader van de Nederlandse MIRT-procedures een verkenningsfase
uitgevoerd voor de verbetering van de maritieme toegankelijkheid van de Kanaalzone GentTerneuzen. Hierbij werden oplossingen verkend en bestudeerd voor de toekomstige problemen met het huidige sluizencomplex in Terneuzen, en de bestaande Westsluis in het bijzonder. Na de verkenning heeft er in de periode 2008-2011 nog nader onderzoek plaatsgevonden (No-Regret fase).

Op basis van de resultaten van de verschillende studies uit deze verkenningsfase, werden onderhandelingen gevoerd tussen Nederland en Vlaanderen. De planuitwerkingsfase werd vanaf medio 2012 tot heden uitgevoerd. Voor de uitvoering ervan is een projectteam conform de IPM-systematiek (Integraal Project Management) ingericht. Doel van de planuitwerking is het opleveren van een aanbestedingsgereed dossier en het hebben van een Tracebesluit. Het Tracebesluit is in maart 2016 genomen en de marktbandering is in Q2 2016 ingezet. In 2015 is bovendien als beheersmaatregel op de tijdskritische planning van het project de overbruggingsfase gestart die enkele
conditioneringswerkzaamheden in de planning naar voren haalt. Nu hiermee de realisatiefase aanstaande is, hebben de Nederlandse en de Vlaamse opdrachtgevers hun gezamenlijke intenties voor deze fase en de daaropvolgende beheer en onderhoudsfase bevestigd in een Verdrag, dat in 2015 is ondertekend en sinds 1 maart in werking getreden. 

In de realisatiefase, die binnenkort van start zal gaan, wordt de Nieuwe Sluis gebouwd op basis van het Design & Construct (D&C) contract. Na de aanbesteding en gunning, voorzien in 2017, staat het projectteam, dat conform de IPM systematiek zal worden ingericht, voor de uitdaging de succesvolle realisatie van dit bijzondere project tot stand te brengen. Voor de uitvoering van het project Nieuwe Sluis Terneuzen wordt expertise gezocht. Het projectteam werkt vanuit de VNSC locatie in Bergen op Zoom en de projectteamlocatie in Terneuzen. Flexibiliteit tussen beide locaties is t.e.m. 2017 een vereiste. Vanaf 2018 wordt enkel de projectlocatie in Terneuzen gebruikt en is de gevraagde flexibiliteit niet meer van toepassing. De uitwerking van het project volgt de Werkwijzer Aanleg 2.0 met als doel het invulling geven van uniform werken in en aan projecten, zowel op het niveau van algemene werkwijze, projectstructuur en projectorganisatie.

Functieomschrijving
De medior adviseur Omgevingsmanagement biedt algemene ondersteuning aan de omgevingsmanager. Hierbij staat het beheer van de KlantEisenSystematiek en de beheersing hiervan binnen de Relatics werkomgeving van (GRIP) centraal en in het bijzonder de beheersing van de Strategische Omgevingsagenda in de SOM module.

Standplaats: Terneuzen en Bergen op Zoom.

Functie-eisen

 • Ervaring met Relatics werkomgeving GRIP en bij voorkeur ervaring als kerngebruiker van het projectteam;

 • Kennis van het bijhouden van stakeholderinformatie;

 • Minimaal HBO opgeleid;

 • Ervaring met werken in projectteams;

 • (Aantoonbare) Ervaring met werken in een grensoverschreidende context is een plus.

 • Aantoonbare ervaring met Relatics werkomgeving GRIP en bij voorkeur ervaring als kerngebruiker van het projectteam.

 • Aantoonbare kennis van het bijhouden van stakeholderinformatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-06-2016 16:02
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten