Senior Adviseur AVP

Opdrachtgever
T2 Automatiseringsdiensten
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
418
Status
Gesloten
Referentie
726

Omschrijving

Voor onze eindklant, de Politie in Odijk, zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur.

Heb jij minimaal een Afgeronde erkende WO opleiding bij voorkeur bestuurskunde of bedrijfskunde of gelijkwaardig? Lees dan verder!

Bij de Nationale Politie heeft T2 de afgelopen vijf jaar als mantelleverancier meer dan 100 professionals gedetacheerd waarvan vele via freelance.nl. Met dit uitstekende resultaat bouwen wij de samenwerking verder uit.

Functietitel
Senior Adviseur AVP
Standplaats
Odijk
Startdatum
01-09-2016
Einddatum
31-05-2017
Optie tot verlenging
Ja (max 4 x 3 mnd)
Uren per week
32-36

Opdracht omschrijving
Vanuit het Bijgesteld Aanvalsprogramma (AVP) wordt de Informatievoorziening en Informatie Communicatie Technologie (ICT) voor de politie verbeterd, geharmoniseerd en gestandaardiseerd dan wel vernieuwd.
Het AVP is een complex en langlopend programma (2012 – 2017). Voor de Nationale Politie is dit een cruciaal programma.

Doelstelling
Het programmabureau van het AVP ondersteunt de programmaorganisatie van het Aanvalsprogramma IV door het zorgen voor effectieve besluitvorming, het creëren van condities voor het behalen van de doelen van het AVP en het zorgen voor samenhang binnen en transparantie van het Aanvalsprogramma.
Als Senior Adviseur ben je sparringpartner van de programmadirecteur en het programmabureau.

Verantwoordelijkheden
Je adviseert de programmadirecteur op strategische beleidsstukken en adviseert tevens over de besturing van het Aanvalsprogramma. Daarnaast bereid je de besluitvorming voor over het Aanvalsprogramma in de verschillende gremia (MT CIO, KLO, Programmaraad en Review Board). Naast voorbereiden, begeleid je de besluitvorming ook en adviseer je de programmadirecteur hierover, gevraagd en ongevraagd.
Tot slot ben je eindverantwoordelijk voor de rapportage aan het KLO en de Programmaraad. Tijdens de rapportagecyclus adviseer je de programmadirecteur over zowel op de inhoud als wijze van rapporteren. Hierbij is het belangrijk om aandacht te hebben voor de politiek-bestuurlijke context. Je maakt onderdeel uit van het programmabureau en rapporteert aan het hoofd van het programmabureau.

Vakmatige taken
Je helpt zelfstandig of in teamverband mee om bepaalde vraagstukken op het gebied van integrale samenhang, risico management, rapportages, onderzoeken en audits, op te lossen. Tevens adviseer je over deze vraagstukken vanuit een politiek bestuurlijke context. Dit zijn veelal ad hoc en urgente vraagstukken waarbij hulp nodig is om bijv. analyses te doen o.b.v. feiten, partijen bij elkaar te brengen en besluitpunten voor het MT AVP te forceren.

Contacten
Vanuit deze rol heb je veel contacten met de Programmadirechteur AVP, met de diverse deelprogramma managers, met stakeholders en met de lijnmanagers.

Inzet in de lijn of project
Project

Opleiding
Afgeronde erkende WO opleiding bij voorkeur bestuurskunde of bedrijfskunde of gelijkwaardig.
Minimaal Prince 2 foundation gecertificeerd.

Werkervaring
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Senior organisatieadviseur bij een politiek bestuurlijke en complexe organisatie waarbij kennis en ervaring is opgedaan met organisatie-inrichting en -sturing.
Minimaal 5 jaar ervaring als organisatieadviseur waarbij de kandidaat aantoonbaar ervaring heeft opgedaan met veranderpocessen binnen het ICT domein.

Competenties
Goede sociale vaardigheden, krijgt dingen gedaan o.b.v. persoonlijke kracht.
Helicopterview, kan goed dwarsverbanden benoemen.
Hands on instelling, pragmatisch en resultaatgericht.
Bestuurlijke sensitiviteit
Omgevingsbewust

Eisen
Afgeronde erkende WO opleiding bij voorkeur bestuurskunde of bedrijfskunde of gelijkwaardig.

Wensen
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Senior adviseur bij een politiek bestuurlijke en complexe organisatie waarbij kennis en ervaring is opgedaan met organisatie-inrichting en -sturing.
Minimaal 5 jaar ervaring als organisatieadviseur waarbij de kandidaat aantoonbaar ervaring heeft opgedaan met veranderpocessen binnen het ICT domein.
De kandidaat heeft minimaal een Prince 2 foundation certificering.

Interesse? Graag ontvangen wij een CV o.v.v. het tarief uiterlijk maandag 20 juni om 17.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten