Projectmanager gebiedsontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
663
Status
Gesloten
Referentie
IGB70025064

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

02-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24 tot 36 uur per week

Sluitingsdatum

22-06-2016 om 09:00 uur

Over de opdrachtgever
De opdrachtgever is een innovatieve en moderne werkgever. Talent krijgt alle kans zich te ontwikkelen. De dynamiek van de opdrachtgever vraagt om professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling. Vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Er heerst een toegankelijke en informele werksfeer waar samen hard gewerkt wordt aan het bereiken van resultaten voor de stad en het bestuur.

Ben jij een ervaren project- en procesmanager en ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? Heb jij ruimte ervaring met gebiedsontwikkelingsprojecten? Ben je politiek sensitief en resultaatgericht en hou je van aanpakken! Solliciteer dan naar de functie projectmanager gebiedsontwikkeling.

Opdracht
De afdeling Programma’s & Projecten is verantwoordelijk voor de sturing van complexe projecten en programma’s, waaronder gebiedsontwikkelingsprojecten. De gemeente heeft diverse binnenstedelijke locaties, die op korte termijn (her)ontwikkeld moeten worden. Deze locaties zijn deels eigendom van de gemeente en deels eigendom van derden. Voor alle locaties geldt dat een integrale planvorming en goede afstemming met de omgeving van groot belang zijn.

Functieomschrijving
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de herontwikkeling van de genoemde locaties. Je onderhandelt met marktpartijen en voert regie op de interactie met de omgeving.  Als projectmanager stuur je  de interne organisatie aan om een integrale planvorming  te borgen en  het bestemmingsplankader aan te passen. Daarnaast adviseer je de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever en regisseer je het bestuurlijke  besluitvormingsproces.

Functie-eisen

Wij zoeken een projectmanager met

  • Tenminste 5 jaar werkervaring als projectmanager verantwoordelijk voor binnenstedelijke gebiedsontwikkelingsprojecten gedurende de laatste 10 jaar

  • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen een gemeente gedurende de laatste 10 jaar

  • Minimaal 2 jaar ervaring met projecten waarbij omgevingsmanagement een belangrijk onderwerp was

  • Minimaal afgeronde academische opleiding (Harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten