Adviseur AVP (Kwartiermaker ICT)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
595
Status
Gesloten
Referentie
IGB70025075

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

31-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

23-06-2016 om 17:00 uur

Het programmabureau van het AVP ondersteunt de programmaorganisatie van het Aanvalsprogramma IV door het zorgen voor effectieve besluitvorming, het creëren van condities voor het behalen van de doelen van het AVP en het zorgen voor samenhang binnen en transparantie van het Aanvalsprogramma.

Als Senior Adviseur ben je sparringpartner van de programmadirecteur en het programmabureau.

Verantwoordelijkheden
Je adviseert de programmadirecteur op strategische beleidsstukken en adviseert tevens over de besturing van het Aanvalsprogramma. Daarnaast bereid je de besluitvorming voor over het Aanvalsprogramma in de verschillende gremia (MT CIO, KLO, Programmaraad en Review Board). Naast voorbereiden, begeleid je de besluitvorming ook en adviseer je de programmadirecteur hierover, gevraagd en ongevraagd.

Tot slot ben je eindverantwoordelijk voor de rapportage aan het KLO en de Programmaraad. Tijdens de rapportagecyclus adviseer je de programmadirecteur over zowel op de inhoud als wijze van rapporteren. Hierbij is het belangrijk om aandacht te hebben voor de politiek-bestuurlijke context. Je maakt onderdeel uit van het programmabureau en rapporteert aan het hoofd van het programmabureau.

Vakmatige taken
Je helpt zelfstandig of in teamverband mee om bepaalde vraagstukken op het gebied van integrale samenhang, risico management, rapportages, onderzoeken en audits, op te lossen. Tevens adviseer je over deze vraagstukken vanuit een politiek bestuurlijke context. Dit zijn veelal ad hoc en urgente vraagstukken waarbij hulp nodig is om bijv. analyses te doen o.b.v. feiten, partijen bij elkaar te brengen en besluitpunten voor het MT AVP te forceren.

Functie-eisen

  • Afgeronde erkende WO opleiding bij voorkeur bestuurskunde of bedrijfskunde of gelijkwaardig (harde eis)

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Senior adviseur bij een politiek bestuurlijke en complexe organisatie 

  • kennis en ervaring opgedaan met organisatie-inrichting en -sturing. 

  • Minimaal 5 jaar ervaring als organisatieadviseur

  • aantoonbaar ervaring opgedaan met veranderpocessen binnen het ICT domein. 

  • Minimaal een Prince 2 foundation certificering. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten