Trainer/Coach werkacademie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
598
Status
Gesloten
Referentie
IGB70032877

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

27-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32 tot 36 uur per week

Sluitingsdatum

14-06-2016 om 12:00 uur

Over de opdrachtgever
De opdrachtgever is uitgegroeid tot een moderne, complete stad. In het stedennetwerk van Haaglanden en in de Delta-metropool nemen we een centrale plaats in. De inwoners waarderen 'hun' stad als een stad met veel ruimte en groen, een goede infrastructuur en een hoog voorzieningenniveau. In Zoetermeer wonen ongeveer 124.000 inwoners. De stad heeft ongeveer 48.000 arbeidsplaatsen te bieden.

Toekomstvisie
De opdrachtgever blijft in beweging. Er ligt een toekomstvisie voor 2025, die inzet op het continueren van de vitale stad die we nu zijn. Die toekomstvisie, samen met het Masterplan en het Meerjaren-investeringsplan, moet ervoor zorgen dat de opdrachtgever een aantrekkelijke stad blijft. Een stad met een gezonde financiële basis, waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Daar hoort een organisatie bij, die succesvol met die dynamiek en ontwikkelingen om kan gaan en klaar is voor de toekomst. Om die toekomstgerichte organisatie te worden, wordt gewerkt aan een diepgaande organisatieontwikkeling.

De afdeling Werk, Zorg en In komen (WZI)
De afdeling Werk, Zorg en Inkomen biedt dienstverlening op het gebied van reïntegratie, werk en zorg voor de inwoners. De afdeling Werk, Zorg en Inkomen bestaat uit een vijftal teams, t.w. Beleid & Implementatie, Zorg en Inkomen, Werk en Inkomen, Handhaving en Bedrijfsbureau. Deze teams worden aangestuurd door een teammanager. De afdeling wordt aangestuurd door het afdelingshoofd.

Opdracht Omschrijving
De opdrachtgever zoekt 4 trainers / coaches voor de werkacademie. De werkacademie is een intensief re-integratieproject van 6 weken voor werkzoekenden met een korte afstand tot de arbeidsmarkt die direct regulier aan het werk kunnen. De werkzoekenden krijgen 4 dagdelen groepsgewijs training en coaching op het gebied van het vinden en houden van werk. Er wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijd of opleidingsniveau van de werkzoekenden. Daar waar nodig is er ruimte voor individuele begeleiding en coaching. Onderstaande workshops worden binnen het traject van 6 weken gegeven:

 • het stellen van realistische doelen en het maken van een plan van aanpak

 • CV en sollicitatiebrief

 • het sollicitatiegesprek

 • competenties (kwaliteiten) en leerpunten (zwakke kanten)

 • presenteer jezelf bij een werkgever of uitzendbureau met de STARR-methode

 • moeilijke en vaak gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek

 • welke zoekkanalen zijn er en welke zijn het meest succesvol?

 • telefoneren, netwerken, sociale media

 • omgaan met veranderingen

 • assertief handelen en de voordelen daarvan

 • passie en energie, sturend of slachtoffer?

 

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Minimaal 6 jaar ervaring gedurende de laatste 10 jaar in als trainer / re-integratiecoach (Harde eis).

 • Aantoonbare ervaring met training van klanten met zowel een korte als lange afstand tot arbeidsmarkt, blijkend uit relevante werkervaring.

 • Aantoonbare ervaring met begeleiding op en naar werk.

De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten