Interim Senior Inkoopadviseur fiscale dienstverlening

Opdrachtgever
AEVES BV
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
331
Status
Gesloten
Referentie
AVS-KBT-07

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Interim Senior Inkoopadviseur Fiscale Dienstverlening – Provincie Zuid-Holland (Den Haag)

INTRODUCTIE
Voor de Provincie Zuid-Holland zijn wij opzoek naar een interim senior inkoopadviseur met aantoonbare (Europese) aanbestedingservaring op het gebied van financiële dienstverlening en fiscale diensten. Heb je een bewezen meerjarig track record met het zelfstandig begeleiden van Europese aanbestedingen, in het bijzonder van fiscale diensten, én heb je affiniteit met de financiële markt? Ben je daarnaast een stevige en verbindende gesprekspartner binnen politiek-bestuurlijke omgevingen? Dan zijn we opzoek naar jou, reageer nu!

ORGANISATIE
Provincie Zuid-Holland kent velerlei activiteiten. Zowel binnen primaire processen voor bijvoorbeeld gebiedsontwikkeling, onderhoud van infrastructuur alsmede voor meer ondersteunende processen zoals ICT of facilitaire dienstverlening vinden een veelheid van activiteiten plaats. Veel van deze werkzaamheden worden aanbesteed.

Bureau Inkoop geeft uitvoering aan het “werken” en “leveringen en diensten”-aanbestedingsproces. Hieraan moet op doelmatige - en rechtmatige wijze uitvoering worden gegeven. Bureau Inkoop is verantwoordelijk voor de advisering, het begeleiden en het uitvoeren van aanbestedingen. Aanvullend op de eigen beschikbare expertise is het noodzakelijk over externe expertise te kunnen beschikken. In dit geval gaat het om een senior inkoopadviseur voor aanbestedingsprocedures om te komen tot een raamovereenkomst voor fiscale dienstverlening. De behoeftebepaling en aanbestedingsprocedures worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de afdeling Financiële Juridische Zaken.

FUNCTIE
Als ideale senior inkoopadviseur heb je geruime (tenminste) 4 jaren relevante ervaring, waarbij jouw aantoonbare inkoopervaring op het gebied van financiële dienstverlening en fiscale diensten essentieel is en je een bewezen meerjarig track record met de inkoop en diverse vormen van Europese aanbestedingen - in het bijzonder voor fiscale diensten en affiniteit met de financiële markt – overhandigt. Je bent een stevige en verbindende gesprekspartner, die de juiste balans weet te vinden tussen enerzijds de wensen en behoeften van de (interne) klant en anderzijds de geldende wet- en regelgeving en procedures m.b.t inkooptrajecten. Werkervaring in een (semi) overheidsorganisatie is vereist.

Voor de fiscale dienstverlening wordt de aanbesteding begeleid door de afdeling Financiële en Juridische Zaken en gebruikers van de raamovereenkomst. Beide begeleidingsteams zijn multidisciplinair van aard met daarin zowel vertegenwoordigers van de gebruikers als specialisten van de bureau Inkoop.

Vanuit de rol van projectleider regisseer je de Europese aanbesteding en ben je verantwoordelijk voor een juiste uitvoering hiervan. Je voert op deskundige wijze onderhandelingen met leveranciers, binnen de kaders van de Europese wet- en regelgeving. Je bent organisator, netwerker, onderhandelaar en relatiemanager in één. Duidelijk zichtbaar en herkenbaar voor de organisatie en met een goed gevoel voor de wensen en behoeften van de (interne) klant. Tegelijkertijd volg je nauwgezet de voorgeschreven regelgeving op inkoop- en aanbestedingsgebied. Je kent het ‘spel’ en beweegt je makkelijk in het spanningsveld tussen regelgeving en klantwensen. Je weet de juiste samenwerking binnen het projectteam te creëren om tot door alle partijen gedragen oplossingen te komen. Een sociaal intelligente, organisatie sensitieve en resultaatgerichte persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je hebt een rechte rug, lef en daadkracht en adviseert helder en duidelijk op basis van gedegen inhoudelijke argumenten. Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied Inkoop en de markt nauwgezet en wilt jezelf als mens én professional voortdurend blijven ontwikkelen. Als senior Inkoopadviseur rapporteer je aan de strategisch inkoper bij bureau Inkoop.

Hoofdtaken

Zelfstandig uitvoeren van de aanbestedingsprocedure om te komen tot een raamovereenkomst voor fiscale diensten;

 • Aansturen van het multidisciplinaire team bij het uitvoeren van het Europese aanbestedingstrajecten voor fiscale diensten;

 • Voorbereiden, schrijven, adviseren van inkooptrajecten;

 • Communicatie met stakeholders in een politiek/bestuurlijke omgeving.

FUNCTIE-EISEN

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding aangevuld met relevante inkoopopleidingen en/of cursussen;

 • Aantoonbare kennis van en ervaring met Europese aanbestedingsprocessen conform Aanbestedingswet 2012, voor leveringen en diensten (minimaal 4 jaar);

 • Aantoonbare relevante (minimaal 3 jaar maar niet ouder dan 6 jaar geleden) inkoopervaring met aanbestedingen in een politiek bestuurlijke omgeving;

 • Aantoonbare kennis van en werkervaring met het aanbesteden van financiële en/of fiscale dienstverlening (minimaal 3 zelfstandig begeleide en afgeronde aanbestedingstrajecten)

 • Aantoonbare werkervaring in een (semi) overheidsorganisatie (minimaal 3 zelfstandig uitgevoerde en afgeronde aanbestedingstrajecten);

FUNCTIE-WENSEN

 • De mate van aantoonbare relevante inkoopervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving; maximaal 15 punten (4 t/m 5 jaar=5 punten; 5 t/m 6 jaar=10 punten; vanaf 7 jaar=15 punten);

 • De mate van aantoonbare kennis van en werkervaring in het aanbesteden van financiële en/of fiscale dienstverlening; maximaal 30 punten (4 t/m 5 zelfstandig begeleide en afgeronde trajecten=20 punten; vanaf 6 zelfstandig begeleide en afgeronde trajecten=30 punten);

 • De mate van aantoonbare ervaring (niet ouder dan 10 jaar) met initiëren en uitvoeren van aanbestedingstrajecten voor een (semi) overheidsorganisatie; maximaal 25 punten (3 t/m 5 zelfstandig uitgevoerde projecten=15 punten; vanaf 5 uitgevoerde projecten=25 punten).

AANBOD

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden / tarief.

 • Standplaats: Den Haag

 • Start: 01-07-2016 t/m -1-12-2016, optie tot verlenging (max. 6 maanden)

 • Inzet: op Detachering- of zzp-basis, gemiddelde inzet van 12 uur per week (varieert van 8 tot 24 uur per week)

 • VOG-screening verplicht

Graag reageren voor donderdag 16-6 uiterlijk om 10.00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten