Systeembeheerder

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
14-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
3
Bekeken
336
Status
Gesloten
Referentie
Pien van der Kamp

Afrondingstoelichting

Beste,

Allereerst bedankt voor uw reactie op deze opdracht.
Doordat dit een deta-vast aanvraag betreft zijn de aanbiedingen, in overleg, niet verder behandeld.

Met respect en waardering,
Pien van der Kamp
FixedToday


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor een directe relatie zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder.

Deadline

16-06-2016 voor 15:00 uur

Tarief

n.o.t.k.

Start

01-07-2016

Eind

01-10-2016

Uren

36

Functie

De organisatie zit in een transitie van het werken in de cloud. Dit gaan we echter niet redden zonder jouw hulp! Dus ben jij die persoon voor wie Office 365 geen geheimen kent? Bij wie het hart sneller gaat kloppen bij termen als Exchange online, SharePoint online, unified communications, EMS en Azure? Weet jij een constructieve en vernieuwende samenwerking met een leverancier tot stand te brengen? Durf je ook kritisch tegen bestaande infrastructuren en gebruikte technieken aan te kijken?
De technologie verandert, de samenwerkingsvormen veranderen en wij als gemeente Alphen willen mee in die ontwikkelingen en daarbij hebben we iemand nodig die ons kan helpen om deze nieuwe wereld van digitaal samenwerken vorm te geven en stabiel te houden. Wij zijn opzoek naar een enthousiaste systeem/netwerkbeheerder die het een uitdaging vindt om vooral vanuit de positie van de gebruiker te denken over vernieuwingen en doorontwikkelingen van bestaande systemen en oplossingen.

Opdracht

Je draagt samen met collega’s zorg voor de stabiliteit van de ICT infrastructuur zodat de werkomgeving altijd beschikbaar is voor onze collega’s en onze website met e-formulieren. Dit doen we door zo veel mogelijk standaardisatie, geïntegreerde oplossingen, het werken onder architectuur en het gecontroleerd doorvoeren van changes. Het is daarbij van belang dat je goed begrijpt hoe de infrastructuur en de onderlinge interferenties er uit zien.
Daarnaast komt in steeds grotere mate de nadruk te liggen op tijd- en plaats onafhankelijk werken sámen met onze partners en inwoners. Dit betekent dus ook steeds meer draadloos, op diverse apparaten en in grotere kring (samen)werken op een veilige manier. Je gaat in dit kader direct aan de slag met het faciliteren van het werken in de cloud met o.a. Office 365. In samenwerking met jouw collega’s ondersteun je de gebruikers zo optimaal mogelijk bij de overstap naar deze nieuwe manier van werken. In de toekomst zullen er ook andere applicaties in de Cloud volgen.
Ook ga je onderzoeken hoe we de ontsluiting van het netwerk zo betrouwbaar en toekomstbestendig mogelijk kunnen inrichten om het mobiliteitsconcept verder vorm te geven. Daarnaast biedt je 3e-lijns ondersteuning richting de gebruikersorganisatie.

Profiel

Wij zoeken een flexibele en innovatieve systeem/netwerkbeheerder die de beste oplossing voor de collega’s en inwoners zoekt. Je bent van huis uit een techneut in hart en nieren en je wil graag verder kijken dan de techniek alleen, vooral hoe deze de werkprocessen binnen de organisatie ondersteunen. Je bent communicatief vaardig en zoekt makkelijk de samenwerking op binnen onze organisatie en met onze leveranciers. Je hebt kennis van Office 365 (Exchange/SharePoint/ADFS), van netwerkinfrastructuur, VPN en firewalls, Active Directory, SCCM/SCOM, Mobile Device Management en VMWare. Je hebt een ICT-opleiding afgerond op HBO niveau en bent minimaal MCSA 2012R2 gecertificeerd. Ervaring met ITIL-processen en servicemanagementsoftware (Clientele) is een pré. Je bent bereid om buiten reguliere kantoortijden te werken.

Team

Het team waar jij mogelijk komt te werken bestaat uit 14 medewerkers op de helpdesk, systeem/netwerkbeheer, Citrixbeheer en VMware en databasebeheer. Een toegewijd team met veel expertise dat zich optimaal inzet voor de werkomgeving van alle collega’s.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  14-06-2016 11:41
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-06-2016 11:52
  Plaats
  's-Hertogenbosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-06-2016 12:03
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten