Contractondersteuner/Adviseur Onderhoud

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
467
Status
Gesloten
Referentie
IGB70197335

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

18-04-2016

Einddatum

18-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

17-06-2016 om 12:00 uur

Je maakt deel uit van het team Onderhoud Vaste Markeringen Vaarwegen (OVMV). Dit team is verantwoordelijk voor het vast en klein variabel onderhoud van de vaste vaarwegmarkering in heel Nederland. Deze werkzaamheden zijn uitbesteed middels een prestatiecontract aan de markt. Het team OVMV begeleidt dit contract en zorgt ervoor dat areaalmutaties en –uitbreidingen middels wijzigingen worden ondergebracht in het prestatiecontract. Voor enkele grote areaaluitbreidingen bereidt het team een nieuw aan te besteden contract voor. De vacature betreft de gecombineerde functie van contractondersteuner en adviseur contractmanagement. Het zwaartepunt ligt bij de rol van contractondersteuner, echter het takenpakket bevat ook werkzaamheden die horen bij de rol van adviseur contractmanagement. 
.
Je werkt onder verantwoordelijkheid van de contractmanager. Je werkt nauw samen met de contractadviseur,  toetscoordinator/auditor en andere collega’s binnen en buiten het projectteam. Je bent aanspreekpunt voor zaken die op basis van de taken en werkzaamheden (zie projectspecifieke informatie)  bij de contractondersteuner/adviseur contractmanagement belegd zijn zoals het contractdossier, overzichten van VTW (voorstellen tot wijziging), openstaande schades, prestatiemeten.

Je levert een bijdrage aan het verbeteren van jouw vakgebied. Dit doe je door jouw kennis up to date te houden en deze kennis in te zetten om de contract- en ondersteunende processen binnen de organisatie te verbeteren. Je signaleert, analyseert ontwikkelingen die de uitvoering van deze processenb kunnen beïnvloeden en je adviseert hierover. Tot slot is het borgen van kwaliteit van kennis een belangrijk aspect in jouw werk.

 

Functie-eisen

 • in staat om gecombineerde werkzaamheden te verrichten: - de gecombineerde functie van contractondersteuner

  • en van adviseur contractmanagement. Het zwaartepunt ligt bij de rol van contractondersteuner, echter het takenpakket bevat ook werkzaamheden die horen bij de rol van adviseur contractmanagement.

 • Afgeronde opleiding op minimaal Hbo

  • ervaring (indicatief minimaal 1-3 jaar) met: - het werken in de rol van contractondersteuner/adviseur binnen projectteams.

   • de voorkeur gaat uit naar ervaring in IPM teams( bij RWS is een pre)

   • contracten in uitvoering in de gww secto

 • beheersing van de Windows-gestuurde programma's van MS-Office

  • kennis en ervaring met de voor contractbeheersing van toepassing zijnde informatiesystemen (o.a. SAP, IKD, URSCB, archiveringssystemen bijvoorbeeld CONNECT, Sharepoint hummingbird.)

  • Kennis van en ervaring met SCB is een pré

  • ervaring in het bijhouden van overzichten wijzigingen, schadeherstel, spoedeisende opdrachten, ondersteunen bij afhandeling daaraan gerelateerde processen;-

  • Relevantie werkervaring zoals bijvoorbeeld: - archiveren van documenten, structureren en op orde houden contractdossier, bewaken van uniforme werkwijze;

   • ondersteuning bij aanmaken ATB formulieren, verkrijgen bestelnummers en proces tot PV (in SAP);afhandelen light inkoop, flitsbonnen;

   • organiseren en vastleggen prestatiemetingen;

   • opstellen agenda en verslaglegging projectvergaderingen/contractoverleg en bewaken daaruit voortkomende acties;

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-06-2016 15:11
  Plaats
  Krimpen aan den ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten