Software Tester

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
14-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
766
Status
Gesloten
Referentie
Pien van der Kamp

Afrondingstoelichting

Beste,

Allereerst bedankt voor uw reactie op deze aanvraag. Er is persoonlijk contact met u opgenomen door onze afdeling Resource.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een geschikte opdracht.

Met respect en waardering,
Pien van der Kamp
FixedToday


TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 23 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een directe relatie zijn wij op zoek naar een Software Tester.

Deadline

16-06-2016 voor 11:00 uur

Tarief

+- € 65,-

Start

z.s.m.

Eind

01-09-2016

Uren

37,5 (7,5 uur per dag)

Afdeling

De afdeling Marketing & Sales heeft als verantwoordelijkheidsgebied de IT-applicaties te ontwikkelen en verbeteren, die nodig zijn voor Sales, After Sales en Commercial Services.
Binnen het projectteam 3D-OTV wordt er gewerkt aan 3D Online Visualization. Dit project draagt zorg voor een waarheidsgetrouwe visualisatie van een door de klant geconfigureerde producten. Dit systeem dient ontwikkelt te worden en geïntegreerd te worden met diverse systemen, waaronder Teamcenter CAD*, Mainframe Sales systemen alsmede door ontwikkelde Client Server en webapplicaties. Voor dit project zijn we op zoek naar een ervaren en zelfstandig opererende softwaretester.

*: Een enorme pre zou het zijn als de kandidaat ervaring heeft met Siemens Teamcenter, of andere PLM gerelateerde ervaringen.

Functieomschrijving

Als softwaretester stel je op basis van het master testplan en de beschreven use-cases de testscripts op en legt op basis daarvan vast hoe de testresultaten gedocumenteerd moeten worden. Je richt binnen HP Quality Center zelfstandig een project in om de testresultaten vast te leggen.
Je informatie voor het vastleggen van de testscenario’s verzamel je samen met de interne opdrachtgevers, de IT-analisten en de ontwikkelaars en legt ook vast wie in welke fase van de ontwikkeling het testwerk volgens de testscripts gaat uitvoeren. Binnen het project is het streven dat alle teamleden hun eigen werk testen.
Als software tester controleer je of de individuele tests conform afspraak zijn uitgevoerd en coördineer je de tests van het integrale product. Binnen deze processen voeg je ook zelf een deel van de testcapaciteit toe.

Profieleisen

 • Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met minimaal een afgeronde HBO opleiding.

 • Je bent vertrouwd met Client / Server en webapplicaties (gebaseerd op Microsoft) en hebt affiniteit met CAD/PLM systemen.

 • Je bent vasthoudend, overtuigend en kritisch, zowel naar jezelf als naar je cliënt.

 • Je bent gewend om in projectverband te werken en hebt een aantal jaren ervaring met het zelfstandig managen van de testtaken in een omgeving waar systeemintegratie centraal staat.

 • Je bent communicatief vaardig, resultaat- en klantgericht, vertrouwd met het IT-ontwikkelproces en hebt een goede kennis van IT-ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-06-2016 15:15
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten