Software tester

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
14-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
626
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Voor een klant waar wij al meerdere kandidaten voor hebben geplaatst ben ik op zoek naar een

Tester

Afdeling
ITD Europe is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de ondersteuning en het beheer van de informatiesystemen voor onze gebruikers in Europa. Binnen ITD Europe werken meer dan 200 medewerkers.
De afdeling ITD Marketing & Sales heeft als verantwoordelijkheidsgebied de IT-applicaties te ontwikkelen en verbeteren, die nodig zijn voor Sales, After Sales en Commercial Services.
Binnen het projectteam 3D-OTV wordt er gewerkt aan 3D Online Visualization. Dit project draagt zorg voor een waarheidsgetrouwe visualisatie van een door de klant geconfigureerde producten. Dit systeem dient ontwikkelt te worden en geïntegreerd te worden met diverse systemen, waaronder Teamcenter CAD*, Mainframe Sales systemen alsmede door ontwikkelde Client Server en webapplicaties.
Voor dit project zijn we op zoek naar een ervaren en zelfstandig opererende softwaretester.

*: Een enorme pre zou het zijn als de kandidaat ervaring heeft met Siemens Teamcenter, of andere PLM gerelateerde ervaringen.

Functieomschrijving
Als softwaretester stel je op basis van het master testplan en de beschreven use-cases de testscripts op en legt op basis daarvan vast hoe de testresultaten gedocumenteerd moeten worden. Je richt binnen HP Quality Center zelfstandig een project in om de testresultaten vast te leggen.
Je informatie voor het vastleggen van de testscenario’s verzamel je samen met de interne opdrachtgevers, de IT-analisten en de ontwikkelaars en legt ook vast wie in welke fase van de ontwikkeling het testwerk volgens de testscripts gaat uitvoeren. Binnen het project is het streven dat alle teamleden hun eigen werk testen.
Als software tester controleer je of de individuele tests conform afspraak zijn uitgevoerd en coördineer je de tests van het integrale product. Binnen deze processen voeg je ook zelf een deel van de testcapaciteit toe.

Profieleisen

  • Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met minimaal een afgeronde HBO opleiding.

  • Je bent vertrouwd met Client / Server en webapplicaties (gebaseerd op Microsoft) en hebt affiniteit met CAD/PLM systemen.

  • Je bent vasthoudend, overtuigend en kritisch, zowel naar jezelf als naar je cliënt.

  • Je bent gewend om in projectverband te werken en hebt een aantal jaren ervaring met het zelfstandig managen van de testtaken in een omgeving waar systeemintegratie centraal staat.

  • Je bent communicatief vaardig, resultaat- en klantgericht, vertrouwd met het IT-ontwikkelproces en hebt een goede kennis van IT-ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Locatie

Eindhoven

FTE

37,5 (7,5 uur per dag)

Startdatum

z.s.m.

Einddatum

begin September 2016

Deadline

16-06-2016 om 12:00 uur

Remote

Nee

Let op: Géén ZZP’ers toegestaan!!!

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten