Docent bedrijfskunde/projectmanagement

Opdrachtgever
Avans+
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Noord Brabant
Reacties
3
Bekeken
3098
Status
Gesloten
Referentie
Gezocht docent bedrijfskunde/pro

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten

Omschrijving

Avans+ als organisatie
Avans+ zorgt voor een effectieve verbetering van de prestaties van mensen en organisaties. Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en kennisoverdracht direct toepasbaar in de praktijk, realiseert Avans+ meetbare performanceverbetering.

De opdracht
Voor een postbachelor opleiding zijn wij opzoek naar een docent bedrijfskunde / projectmanagement met ruime ervaring in de food service en food retail.

De opleiding is gericht op het vergroten van bedrijfskundige kennis van midcareer tot senior manager binnen de food retail. Hierdoor wordt er aandacht besteed aan de planning en inrichting van een organisatie en aan de organisatie ontwikkeling: besturen en beheersen.

Wij zoeken een professional die nog steeds werkzaam is in de food retail en daarnaast wilt doceren. Als docent kun je worden ingezet bij vakinhoudelijke vakken zoals (retail marketing en projectmanagement) maar moet je ook het bedrijfskundig geheel kunnen overzien en de deelnemers begeleiden bij hun business projecten. Zodat zij hun dagelijkse praktijk in een bredere context kunnen plaatsen en de onderlinge relatie begrijpen van de verschillende onderwerpen.

Avans+ staat voor een directe koppeling naar de praktijk. Hiervoor is het cruciaal om te werken met docenten die de theorie goed kunnen integreren met de praktijk. Daarom ben ik voor deze opleiding opzoek naar een docent bedrijfskunde / projectmanagement met ruime ervaring in de food service en food retail. Herkent u uzelf hierin? Dan ontvang ik graag uw cv.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  16-06-2016 16:42
  Plaats
  Hellevoetsluis

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-06-2016 10:49
  Plaats
  IJsselstein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-06-2016 13:55
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten