Handhaaf Inspecteur Bouw- en woonregelgeving

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gouda
Reacties
1
Bekeken
582
Status
Gesloten
Referentie
IGB70269764

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

31-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-06-2016 om 18:00 uur

Functieomschrijving
Als Inspecteur handhaaf je in het algemeen de bouw- en woonregelgeving van de gemeenten die zijn aangesloten bij de Omgevingsdienst Midden-Holland. De afdeling waar je komt te werken is onder andere verantwoordelijk voor handhaving in verschillende taakvelden: onrechtmatig wonen, illegale bouw, achterstallig woningonderhoud en controle op vergunde kamerverhuur.

Specifiek voor deze functie neem je deel aan handhavingsprojecten ter verbetering van de leefbaarheid en het naleefgedrag op recreatieparken. Concreet betekent dit dat je de aanwezigheid van arbeidsmigranten en permanente bewoners in recreatieverblijven op diverse recreatieparken in beeld brengt. Dit bereik je door middel van het uitvoeren van controles en het nauwkeurig vastleggen van je bevindingen. Je houdt ervan om zaken tot op de bodem uit te zoeken en het voeren van emotioneel beladen gesprekken met (buitenlandse) bewoners, eigenaren van recreatieverblijven en beheerders van parken ga je niet uit de weg. Je bent een teamspeler maar in staat om op een efficiënte en doortastende wijze de handhavingszaken zelfstandig in te plannen, uit te voeren en te rapporteren. Je zult eveneens veel samenwerken met onze juristen.

Verantwoordelijkheden

 • Afleggen van (onaangekondigde) huisbezoeken op recreatieparken (arbeidsmigranten en permanente bewoners);

  • Het voeren van lastige gesprekken: door negatieve emoties of agressie laat je je niet uit het veld slaan, maar je verliest hierbij je professionaliteit uiteraard niet uit het oog;

  • Zorgdragen voor nauwkeurige, objectieve en feitelijke verslaglegging.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;

  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente;

  • Je bent flexibel inzetbaar. De meeste inspecties vinden plaats buiten de reguliere werktijden, zowel ’s avonds als ’s ochtends (incidenteel ook in het weekend);

  • Je hebt een flexibele werkhouding, zowel in het veld als ook richting collega’s;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré;

  • Ervaring met Squit is een pré.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-06-2016 14:35
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten