Sr. Financieel Adviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Oldebroek
Reacties
3
Bekeken
549
Status
Gesloten
Referentie
IGB70354521

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

11-07-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-06-2016 om 09:00 uur

Organisatie Omschrijving
De opdrachtgever ligt op de Noord Veluwe en heeft 23.000 inwoners. De opdrachtgever bestaat uit zes dorpskernen, elk met hun eigen identiteit en kenmerken. Wij zijn trots op onze betrokken gemeenschap, actieve verenigingsleven en maatschappelijke organisaties. Met rust, ruimte en een afwisselend landschap bieden wij volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. De opdrachtgever staat voor een grote uitdaging. Met 200 betrokken collega's werken we aan een organisatie die aansluit bij de behoeften van de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd. De samenleving geven we met elkaar vorm, inwoners en gemeente. Er is ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en zelf initiatieven te ontplooien; we ondersteunen en faciliteren elkaar waar dat kan. Een nieuwe aanpak, waarin de samenleving aan het roer staat. Deze aanpak vraagt van ons een andere rol. Daarom werken we aan verantwoordelijkheden laag in de organisatie leggen, aan teams die zelf de inhoud van hun werk sturen, aan professionals met een modern klantbewustzijn.

Functie Omschrijving
Als senior adviseur Financiën sta je middenin deze verandering. Je bent voortrekker in het goed positioneren van Financiën in de organisatie. Je bent een stevige adviseur en gesprekspartner voor bestuur en management op het gebied van financieel beleid en maakt probleemloos de vertaalslag naar je collega’s en de praktijk. Je vervult ook een vakinhoudelijke coachende rol voor je collega’s van Financiën. Dat doe je vanuit een heldere visie op klantgerichtheid van zowel het team als van jouw eigen rol. Proactief vertaal je complexe maatschappelijke externe en interne vraagstukken naar concrete en heldere financiële adviezen en beleid. Je onderhoudt interne en externe contacten. Binnen Financiën neem je het voortouw als het gaat om het door ontwikkelen van het strategisch en tactisch financieel beleid en de dienstverlening aan de andere eenheden. Je coördineert en optimaliseert de totstandkoming van financiële (planning & control) producten. Je wordt aangestuurd door en je rapporteert aan de teamleider.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde financiële HBO-opleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde);

 • Ervaring in een vergelijkbare functie; geïnteresseerden met ervaring met gemeenten vanuit een accountantsachtergrond of vanuit een gemeenschappelijke regeling, provincies of waterschappen en op de hoogte van de gemeentelijke begrotingsvoorschriften (BBV) zijn ook van harte uitgenodigd om te reageren;

 • Actuele kennis van gemeentefinanciën en specifieke kennis van financiën binnen Sociaal Domein;

 • Ervaring met het adviseren van bestuur en management in een politieke maatschappelijke context;

 • Ervaring met het coördineren van projecten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  15-06-2016 10:14
  Plaats
  zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-06-2016 10:44
  Plaats
  Berkel en Rodenrijs

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-06-2016 09:10
  Plaats
  Leusden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten