Sr. Adviseur Inkoopmanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Bergen op Zoom
Reacties
0
Bekeken
285
Status
Gesloten
Referentie
IGB70356282

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

22-06-2016 om 17:00 uur

Functieomschrijving
Als (sr) adviseur inkoop en contracten ben jij de expert op het gebied van inkoop en contracten op verschillende gebieden. Jij bent verantwoordelijk voor de sturing en beheersing van het gehele inkoopproces bij de voorbereiding en het uitvoeren van contracten. De projecten of contracten waar jij aan werkt kenmerken zich door een gemiddeld afbreukrisico (technische/veiligheid kritische en/of politiek/bestuurlijk). Je bent actief in de contractvoorbereiding, -aanbesteding en –uitvoering. De inkoopstrategie en geldende kaders en richtlijnen vertaal je in het contract dat je zelf ook opstelt. Jij analyseert vanuit je vakgebied risico’s en adviseert hierover naar betrokkenen voordat een contract wordt afgesloten. Jij ziet erop toe dat bij contracten is voldaan aan de randvoorwaarden, zoals afspraken met de omgeving en opdrachtgever. 

Samen met anderen 
Je werkt nauw samen met jouw collega’s. Je fungeert als vraagbaak voor contract(beheersings)zaken. Je past hierbij gevraagd en ongevraagd jouw specifieke kennis van aanbesteden, contracteren en contractbeheersing toe. Je overlegt over de contractopstelling met de projectteamleden en deskundigen uit verschillende disciplines. Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces en communiceer je hierover. 

Elke dag beter 

  • Tevens adviseer je over deze verbeteringen aan betrokkenen, mede op basis van gesignaleerde ontwikkelingen op het vakgebied.

Functie-eisen

  • Master/doctoraal - WO.

  • Je hebt kennis van de werkwijze Aanleg en Onderhoud in relatie tot het eigen werk. 

  • Je hebt kennis van de van toepassing zijnde informatiesystemen (bijvoorbeeld SAP).

  • Je hebt een inhoudelijke basisopleiding op het gebied van inkoop en contracten. 

  • Een afgeronde NEVI 1 en bij voorkeur NEVI 2 opleiding is een pre. 

  • Je hebt relevante ervaring (meerdere jaren) in uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden op inkoop of contract gebied. 

  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring (indicatief 3-5 jaar) als Sr Inkoopadviseur of als Inkoopmanager.

  • Je hebt aantoonbare inhoudelijke kennis in relatie met meerdere contractvormen uit het contractenbuffet van Rijkswaterstaat.

  • Je hebt kennis van het IPM model.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten