Verkeerskundige operationeel verkeersmanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
314
Status
Gesloten
Referentie
IGB70356890

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-4-2016

Einddatum

1-4-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

01-07-2016 om 17:00 uur

Als operationeel verkeerskundige binnen VWM ben je verantwoordelijk voor het leveren van inhoudelijke ondersteuning aan de uitvoering van de operationele processen. Je bent werkzaam binnen het brede werkpakket van operationeel  verkeersmanagement. Dit houdt onder meer in het uitvoeren van werkzaamheden binnen de kernactiviteit monitoring en evaluatie (bv opstellen dagberichten) en het instellen/configureren van verkeerssystemen (bv CDMS, MobiMaestro).

Hierbij werk je samen met enthousiaste operationeel verkeerskundigen zowel binnen de eigen verkeerscentrale als met de andere regionale verkeerscentrales en landelijke verkeerscentrale. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de uniformering en inrichting van de kernactiviteiten van operationeel verkeerskundigen. Je bent in staat over de beheergrenzen heen te kijken en de weggebruiker centraal te stellen. Operationeel verkeerskundigen binnen de verkeerscentrale zijn enerzijds de voorbereider van de operatie en anderzijds de denktank, ontwikkelaar en innovator op het gebied van Operationeel Verkeersmanagement.

Vanuit een pro-actieve houding zorg je er samen met operationeel verkeerskundigen van andere verkeerscentrales voor dat de verkeersmanagementprocessen voor nu en in de toekomst optimaal en uniform ingericht zijn/worden. Je bent klantgericht en je weet (weg)gebruikers tijdig van duidelijke en betrouwbare informatie te voorzien.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten