Financieel Adviseur

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Oldebroek
Reacties
1
Bekeken
491
Status
Gesloten
Referentie
20119094

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119094 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Financieel Adviseur.

De organisatie

Oldebroek ligt op de Noord Veluwe en heeft 23.000 inwoners. Onze gemeente bestaat uit zes dorpskernen, elk met hun eigen identiteit en kenmerken. Wij zijn trots op onze betrokken gemeenschap, actieve verenigingsleven en maatschappelijke organisaties. Met rust, ruimte en een afwisselend landschap bieden wij volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.
De gemeente Oldebroek staat voor een grote uitdaging. Met 200 betrokken collega's werken we aan een organisatie die aansluit bij de behoeften van de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd. Dat doen we onder het motto 'Oldebroek, voor mekaar'. ‘Oldebroek, voor mekaar’ staat voor samen werken aan een sterke en leefbare samenleving. Die samenleving geven we met elkaar vorm, inwoners en gemeente. Er is ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en zelf initiatieven te ontplooien; we ondersteunen en faciliteren elkaar waar dat kan. Een nieuwe aanpak, waarin de samenleving aan het roer staat.
Deze aanpak vraagt van ons een andere rol. Daarom werken we aan verantwoordelijkheden laag in de organisatie leggen, aan teams die zelf de inhoud van hun werk sturen, aan professionals met een modern klantbewustzijn.

De functie

Als senior adviseur Financiën sta je middenin deze verandering. Je bent voortrekker in het goed positioneren van Financiën in de organisatie. Je bent een stevige adviseur en gesprekspartner voor bestuur en management op het gebied van financieel beleid en maakt probleemloos de vertaalslag naar je collega’s en de praktijk. Je vervult ook een vakinhoudelijke coachende rol voor je collega’s van Financiën. Dat doe je vanuit een heldere visie op klantgerichtheid van zowel het team als van jouw eigen rol.
Proactief vertaal je complexe maatschappelijke externe en interne vraagstukken naar concrete en heldere financiële adviezen en beleid. Je onderhoudt interne en externe contacten. Binnen Financiën neem je het voortouw als het gaat om het door ontwikkelen van het strategisch en tactisch financieel beleid en de dienstverlening aan de andere eenheden. Je coördineert en optimaliseert de totstandkoming van financiële (planning & control) producten. Je wordt aangestuurd door en je rapporteert aan de teamleider.

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde financiële Hbo-opleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde);

 • Minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Financieel Adviseur bij een overheidsorganisatie en/of accountantskantoor.

 • Ervaring in een vergelijkbare functie;

 • Actuele kennis van gemeentefinanciën en specifieke kennis van financiën binnen Sociaal Domein;

 • Ervaring met het adviseren van bestuur en management in een politieke maatschappelijke context;

 • Ervaring met het coördineren van projecten.

Functie wensen

 • Werkervaring met gemeentefinanciën, opgedaan in de afgelopen 3 jaar

 • Werkervaring met gemeentefinanciën binnen het Sociaal Domein

 • Werkervaring met de gemeentelijke begrotingsvoorschriften (BBV)

Competenties

 • Bestuurlijk sensitief;

 • Verantwoordelijk;

 • Communicatief sterk;

 • Analytisch.

Overige Informatie

Kandidaten met ervaring bij gemeenten vanuit een accountantsachtergrond of vanuit een gemeenschappelijke regeling, provincies of waterschappen en op de hoogte van de gemeentelijke begrotingsvoorschriften (BBV) zijn ook van harte uitgenodigd om te reageren;

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Oldebroek

Startdatum

11-07-2016

Duur

01-10-2016

Optie op verlenging

2 x 3 maanden

Inzet

36 uur per week (4 x 9 is bespreekbaar)

Tarief

Marktconform

Sluitingsdatum

22-06-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

4 juli 2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-06-2016 11:50
  Plaats
  Waalre

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten