Functioneel beheerder Neuron WOZ

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
572
Status
Gesloten
Referentie
IGB70357709

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 237 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

24-06-2016 om 10:00 uur

Profiel Afdeling
Team III - Functioneel beheer Belastingen beheert, naast Neuron WOZ ook andere bedrijfsapplicaties voor de bedrijfsprocessen van de afdeling Belastingen. Neuron WOZ is ook gekoppeld aan de belangrijkste andere bedrijfsapplicaties van Belastingen, als ook aan Neuron BAG (beheerd door Team I - Functioneel beheer Basisinformatie).

Profiel Opdracht
De werkzaamheden bestaan uit het functioneel beheer van Neuron WOZ gedurende de implementatie en eerste periode van de exploitatie en het inwerken van vaste medewerkers van het team die Neuron WOZ gaan beheren. Je bent vanaf de start betrokken bij het acceptatietesten van Neuron WOZ in de keten van applicaties van Belastingen. Je onderhoudt contact met het project, zowel als met het functioneel beheerteam. Je werkt ook samen met medewerkers van ICT, die het technisch beheer uitvoeren.

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met de achtergrond ICT, Bedrijfskundige Informatie of een soortgelijke richting. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis)

 • minimaal 2 jaar ervaring met de Neuron Registratielijn (vicrea). Hierdoor heeft de kandidaat gedegen kennis opgedaan van de Neuron Reigstratielijn (vicrea) op functioneel en conceptueel niveau (harde eis)

 • tenminste een jaar gewerkt met Neuron Stroomlijn (harde eis)

 • minimaal twee jaar ervaring met het berichtenverkeer tussen de verschillende onderdelen van Neuron (harde eis)

 • tenminste twee jaar ervaring met de landelijke voorzieningen WOZ en BAG (harde eis)

 • beschikt over tenminste twee jaar ervaring met de gebruikte datamodellen in de Neuron Registratielijn voor WOZ, BAG en BRK (harde eis)

 • ervaring met de implementatie van de applicatie Neuron binnen een middelgrote tot grote gemeente (100.000+)

 • tenminste twee jaar ervaring opgedaan met de applicatie Neuron in de functie van functioneel beheerder

 • ervaring met het overdragen van kennis in beheerteams en 'on-the-job' inwerken van functioneel beheerders

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten