Sr. Adviseur Bedrijfsvoering proces en datamodelleur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
663
Status
Gesloten
Referentie
IGB70369611

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

11-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-06-2016 om 17:00 uur

Beschrijving organisatieonderdeel c.q. project
De afdeling IV Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de vernieuwingen en ontwikkelingen van systemen van het IV-domein Bedrijfsvoering ten einde dit goed voor te bereiden voor CIV, DCI en IVB. Tevens ondersteunt en adviseert de afdeling de proceseigenaren ten aanzien van het samenhangend procesontwerp. De afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling is onderdeel van de Corporate Dienst, directie Financiën en Facilitair (DFF). De afdeling IV Ontwikkeling heeft in zijn algemeenheid de ambitie om dé afdeling te zijn die de processen en Bedrijfsvoeringsapplicaties ontwikkelt. Zowel bij het bestuur als bij de gebruikers staat de afdeling bekend als de afdeling die kwalitatief en snel werk levert. 

Functieomschrijving
De opdrachtgever is in beweging! Ben jij die energieke proces en datamodelleur die wil bijdragen? Je maakt onderdeel uit van de afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling. In jouw rol van proces – en datamodelleur help je om die beweging te
stroomlijnen; jij signaleert de behoefte en brengt de proces en- databehoefte in kaart en zet deze om in een gedegen aanpak en resultaat. Je werkt samen met een aantal collega’s aan het houden en hebben van inzicht en overzicht van de klantprocessen en informatiebehoefte van de beheerders van de netwerken. Jouw werkzaamheden impliceren vaak grote veranderingen voor de organisatie en haar medewerkers en de uitdaging is om binnen de krimpende organisatie het toezicht op peil te houden en de processen doelmatig en doeltreffend te blijven uitvoeren. 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding (op master niveau), liefst in de richting van bedrijfsinformatica.

 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;

 • Je hebt minimaal 5 tot 7 jaar ervaring met de analyses van bedrijfsprocessen.

 • Je bent in staat data te modelleren irt bedrijfsprocessen.

 • Je hebt kennis van Object Oriëntatie (OO) en Modelleringstechnieken zoals UML en ER Diagrammen.

 • Kennis van platformsystemen zoals oa Mendix, SAP en SAS en Sharepoint (functioneel maar ook technisch de achtergronden)

 • Kennis van scrumdriven/agile (modeldriven) ontwikkelen voor platformsystemen.

 • Aantoonbare businessarchitectuurkennis.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-06-2016 17:21
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten