Adviseur Grondzaken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Bergen op Zoom
Reacties
0
Bekeken
421
Status
Gesloten
Referentie
IGB70375349

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-06-2016 om 10:00 uur

Het Team
Het Team Vastgoed en Grondzaken is ondergebracht in de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. In het team zijn verschillende disciplines verankerd, namelijk planeconomie, accountmanagement en juridisch. Kenmerken: dynamisch, gedreven en resultaatgericht. We zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van het vastgoed en de grondexploitaties. We hebben veel contacten, structureel en op projectbasis, dwars door de hele gemeentelijke organisatie en ook daarbuiten. 

Het taakprofiel
De werkzaamheden bestaan uit de verkoop van grond aan zowel particulieren als de zakelijke markt en betreft diverse beleidsvelden (zoals woningbouw, bedrijvigheid, bijzondere doelgroepen). De kandidaat is verantwoordelijk voor de totale transactie, dat wil zeggen van informatieverstrekking, onderhandeling, de contractuele vastlegging tot aan de archivering en facturering. Daarnaast participeert de kandidaat als adviseur in overleggen. Dit kunnen zowel projectgroepen als interne overleggen bij gebiedsontwikkeling of elders in en buiten de organisatie betreffen.

Functie-eisen
Wat vragen wij
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, een juridische achtergrond ten aanzien van onroerende zaken (vastgoed en grondzaken) en/of een achtergrond in de makelaardij heeft de voorkeur. Competenties die wij zoeken zijn: goede onderhandelingsvaardigheden, gevoel voor bestuurlijke en commerciële verhoudingen, praktisch ingesteld, verbindend, secuur en overtuigingskracht. Ook beschikt de kandidaat over heldere mondelinge en schriftelijk communicatievaardigheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten